Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Swipe to the left

Nationale inbraak preventie weken

16 mei 2020

De gehele maand mei en juni zijn het weer de Nationale inbraak preventie weken! Deze maanden zullen we u extra tips geven om uw huis te beveiligen en daarnaast hebben we een paar scherpe aanbiedingen voor u klaar staan.

Welke hangsloten zijn er?

1 april 2020

Er zijn veel verschillende soorten hangsloten. Elk hangslot varieert onder andere in maat, sterkte en prijs. Welke hangsloten zijn er en waar kun je deze voor gebruiken? Dat lees je in deze blog.

M&C cilindersloten

25 maart 2020

Vanaf heden is Haverkamp ook dealer van het merk M&C cilinders. Deze prachtige cilinders zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel in Deventer of op Profielcilinder.nl. In deze blog zullen we kort wat vertellen over het merk M&C en daarna over de mogelijkheden van de sloten die bij ons verkrijgbaar zijn.

Sleutelplan opstellen met configurator

29 juni 2019

Bent u op zoek naar een sleutelplan? Wij kunnen met u meedenken hierin. We hebben verschillende kwaliteiten cilinders in ons assortiment. Een sleutelplan kan geleverd worden met of zonder certificaat. Ook zijn er keuzes in het keurmerk, bijvoorbeeld met SKG2 of SKG3 keurmerk.

De Chipolo!

21 februari 2019

Ben je ook altijd je sleutels kwijt? Wij hebben iets nieuws; de Chipolo! De DOM Chipolo bluetooth sleutelvinder kun je gemakkelijk aan je sleutelbos verbinden als sleutelhanger, zo kun je je sleutels gemakkelijk terugvinden via de gratis Chipolo-app. Of andersom. Altijd je smartphone kwijt? Via de Chipolo kun je ook je smartphone terugvinden. De Chipolo is in de kleuren Rood, wit en zwart verkrijgbaar.

Cilindersloten in specifieke kleuren

9 februari 2019

Wauw, kijk ze shinen. Cilindersloten kunnen wij nu ook leveren in elk gewenste kleur! Er zijn een groot programma “standaard” kleuren welke in 2-3 weken geleverd kunnen worden. Wil je het nog spannender maken, dan kan hij zelf gemaakt worden in de kleur hoe jij hem wilt hebben.

Oplegsloten en gelijksluitende cilinders

15 december 2018

Veel huishoudens zijn voorzien van zogenoemde “oplegsloten”. Een oplegslot is een slot welke aan de binnenzijde van de deur op de deur is gemonteerd. Gezien de eenvoudige manier van montage is hier in het verleden veel gebruik van gemaakt. Cilinders voor oplegsloten (ombouwsets) kunnen gecombineerd worden met gelijksluitende profielcilinders.

Cilinderslot voor kunststof deur

5 oktober 2018

Heb je een kunststof deur? Dan heb je waarschijnlijk een dikkere deur als normaal. De meeste kunststof deuren zijn namelijk dikker als 4 cm. Bij een kunststof deur kom je toch al snel uit op een dikte van ongeveer 6 á 7cm.

5 Tips om je voordeur te beveiligen

10 juli 2018

Een deur die vaak gebruikt wordt, is je voordeur. In dit artikel leggen we uit wat je kunt doen om je voordeur beter te beveiligen. Tip 1: Plaats veilige cilindersloten: Het is verstandig om veilige cilindersloten te plaatsen. Cilindersloten zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. De goedkopere cilinders zonder keurmerk zijn gemakkelijk te kraken. Als je kiest voor SKG3 cilinders, dan zijn deze cilinders bestand tegen het kerntrekken.

Keuze uit verschillende knopcilinders

5 mei 2018

Er zijn verschillende knopcilinders verkrijgbaar. Er zit hier niet alleen een verschil in het uiterlijk van de knop, maar ook in de kwaliteit van de cilinder. De knoppen zijn er in verschillende uitvoeringen. De standaard knoppen hebben een doorsnede van +/- 30mm. Dit is ook ongeveer de afstand hoever ze van de deur af staan.

Er zijn ook knoppen leverbaar welke groter zijn. Deze hebben dan vaak een doorsnede van 40 of 50mm. De meest voorkomende cilinderkleur is nikkel. Hiernaast kan de cilinder en knop ook uitgevoerd worden in messing kleur of bijvoorbeeld zwart. Voor gekleurde cilinders wordt er altijd een meerprijs gerekend, omdat dit eigenlijk altijd maatwerk is.