Anti kerntrekbeslag

kies-uw-opties

Anti kerntrekbeslag

Antie kerntrekbeslag beschermt u tegen het kerntrekken van de cilinder. Kerntrekken is een populaire inbraakmethode. Bij kerntrekken wordt een schroef in de cilinder gedraaid. Vervolgens wordt deze met een kerntrekker of klauwhamer uit de deur getrokken, net zoals een kurk uit een wijnfles wordt verwijderd. Doordat bij anti kerntrek deurbeslag een gehard stalen rozet voor de cilinder zit, beschermd dit tegen het indraaien van een schroef van buitenaf.

Het belang van anti kerntrekbeslag

Anti kerntrekbeslag beschermt uw woning tegen het kerntrekken, een erg populaire manier om in te breken onder inbrekers. Maar wat is kerntrekken nou precies?

Kerntrekken is een eenvoudige manier om een huis binnen te komen. Tegenwoordig staan inbrekers met deze simpele techniek binnen 20 seconden in uw woonkamer. Door een schroef in de cilinder te draaien trekken inbrekers eenvoudig uw cilinder uit het slot. De meeste woningen zijn nog niet voorzien van anti kerntrekbeslag en om deze reden hebben inbrekers in Nederland nog vrij spel. In dit filmpje is te zien hoe makkelijk inbrekers een deur open breken door middel van kerntrekken.

Er zijn twee manier om kerntrekken te voorkomen, namelijk door middel van anti kerntrekcilinders (SKG 3 sterren cilinders) of door anti kerntrekbeslag.

Uw huis beveiligen met anti kerntrekbeslag

U moet er toch niet aan denken dat er inbrekers uw huis binnen komen, waar u en uw gezin rustig ligt te slapen. Door het deurbeslag van uw deur te vervangen met anti kerntrekbeslag bescherm u uw deur tegen het kerntrekken. Doordat bij kerntrekbeslag een gehard stalen rozet voor de cilinder is gemonteerd, is het niet mogelijk om vanaf buitenaf een schroef de cilinder in te draaien. We bieden anti kerntrekbeslag in verschillende kleuren en soorten aan. Zo hebben we compleet beslag met knop/kruk in ons assortiment maar ook alleen veiligheidsrozetten. Wij bieden ons anti kerntrekbeslag aan in de kleuren RVS en Zwart.

Anti kerntrekbeslag monteren

Kerntrekbeslag kunt u makkelijk zelf monteren. Om te bepalen waar u in een deur moet boren kunt u de tekeningen gebruiken die bij de producten staan. Wilt u dit liever uitbesteden? Indien gewenst kunnen wij het anti kerntrekbeslag op uw deur monteren.

Wacht niet totdat het te laat is

Wacht niet langer met het beveiligen van uw woning, beveilig uw huis met anti kerntrekbeslag of kerntrekcilinders. Aangezien het aantal inbraken in Nederland door kerntrekken maar blijft stijgen is anti kerntrekbeslag bij nieuwbouw woningen al verplicht. Maar bij de meeste oudere woningen is er nog geen anti kerntrekbeslag op de deuren geïnstalleerd. Kerntrekbeslag beschermt uw huis tegen kerntrekken. Zo houdt u inbrekers buiten de deur. Ons anti kerntrekbeslag past op bijna ieder type cilinderslot.