FAQ

Algemene webshop informatie

Wat is de levertijd?

Tijdens onze werkdagen (dinsdag t/m vrijdag) worden voorradige producten dezelfde dag via DPD verzonden. In de regel geldt daarbij "vandaag besteld, morgen in huis". Dit geldt ook voor cilinders welke in onze eigen werkplaats gelijksluitend gemaakt worden. Bij de producten wordt vermeld wat de levertijd is.

Heeft u de producten met spoed nodig? Bel dan voor de zekerheid even wanneer het product geleverd wordt. Bij sommigen producten geldt een langere levertijd. Mocht het product niet op voorraad zijn, nemen wij met u contact op.

Nog vragen? Bekijk de pagina levertijd of neem contact op.

Prijzen

De vernoemde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief eventuele internetkorting. De kortingen zijn hierbij vermeld. Heeft u een groot aantal producten nodig? Bij sommige producten welke in één grote order geplaatst worden, kunnen we nog wat met de prijs doen. Vraag een offerte aan via onze contactpagina.

Betaalmogelijkheden

Gratis betaalmethoden: iDeal / PayPal / Visa / Mastercard / Maestro / Bancontact - MisterCash

Wat zijn de verzendkosten?

Boven een orderwaarde van € 40,- worden onze producten gratis verzonden.
Afhalen bij ons in de showroom in Deventer is ook gratis.

Onder de € 40,- zijn de verzendkosten:

Nederland:
- Verzenden naar een DPD punt in Nederland: € 4,95
- Verzenden naar het huisadres in Nederland: € 5,95

Belgie:
- Verzenden naar een DPD punt België: € 5,50
- Verzenden naar het huisadres België: € 7,50

Retour sturen

Bij de aankoop van cilinder(s) heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. De kosten voor het retour sturen zijn dan voor rekening van de klant. Wanneer Haverkamp een foutieve levering heeft gedaan worden de retourkosten gerestitueerd.

Gecertificeerde profielcilinders kunnen niet geretourneerd worden. Dit betreft een maatwerkproduct af fabriek. Cilinders die (op maat) voor de klant gelijksluitend zijn gemaakt en/of extra sleutels zijn bijbesteld gelden er retour voorwaarden. Meer hierover leest u onder "retour sturen".

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product. Hij zal het product slechts gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Compliment of klacht

Heeft u een compliment voor ons? Laat gerust een review achter!

Mocht u een klacht of probleem hebben over uw bestelling, dan kunt u middels onze contactpagina met ons contact opnemen. Wij zullen binnen 24 uur een ontvangstbevestiging sturen, waarnaar wij uw klacht of probleem in behandeling nemen. Over het algemeen kan een probleem tijdens kantooruren meestal gelijk opgelost worden.

Klachtenafhandeling Webshop Keurmerk: Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Bij een geschil is er een mogelijkheid om een bemiddeling plaats te laten vinden door Stichting Webshop Keurmerk. Leidt de bemiddeling niet tot het gewenste resultaat dan kan het geschil worden voorgelegd aan de GeschillencommissieWebshop van de SGC.

Garantie

Op de producten binnen onze webshop zit 2 jaar fabrieksgarantie. Op bepaalde producten geldt een langere garantie. De garantie geldt voor klanten welke producten bij onze webshop gekocht hebben. Belangrijk is dat u uw factuur bewaard. Wilt u gebruik maken van een garantiebepaling? Neem hiervoor contact met ons op.

FAQ cilinders & sleutels

Hoe meet ik een cilinderslot op?

Hoe meet ik een cilinderslot op? De lengte van een cilinder is afhankelijk van de dikte van de deur. Meet de huidige cilinder op vanaf het midden van het slot. Meet de lengte aan de linkerkant en daarna de lengte aan de rechterkant. Een standaardcilinder is 60mm lang, 30mm links en 30mm rechts. Aan beide zijden kan de cilinder verlengd worden met telkens 5 mm. Dus 35-40-45-50. Ook lange lengtes van 80mm of meer is mogelijk! Bekijk de instructievideo.
Extra informatie over een cilinderslot opmeten.

Hoe vervang ik een cilinderslot?

Hoe plaats of vervang ik een profielcilinder? Bekijk de video over hoe je een cilinderslot kunt vervangen.
Bekijk de instructievideo.

Meer informatie? Bekijk de pagina cilinderslot vervangen

Wat is het verschil tussen de kwaliteiten?

Wat is het verschil tussen de kwaliteiten?Wij leveren de cilindersloten in 5 kwaliteiten.
Bekijk de instructievideo.Binnendeurcilinders
Cilinders zonder SKG keurmerk.


Buitendeurcilinders
Met SKG** keurmerk. Cilinders met boorbelemmering en aan beide zijden bedienbaar.

Buitendeurcilinders
Met SKG*** keurmerk. Cilinders met boorbelemmering anti-klop + anti-kerntrek.

Certificaatcilinders
Met SKG*** keurmerk. Sleutels zijn niet te kopiëren zonder certificaat.


Certificaatcilinders
Met SKG*** keurmerk. Met keersleutel die niet te kopiëren zijn zonder certificaat.

Wat is het verschil tussen verschillend en gelijksluitend?

Gelijksluitende cilinders wil zeggen dat alle cilindersloten bedienbaar zijn met 1 en dezelfde sleutel. Bij een set gelijksluitende cilindersloten (2 of meer) ontvangt u standaard 6 sleutels. Uitzondering hierop zijn de cilindersloten van M&C.

Hoeveel sleutels krijg ik meegestuurd?

Het aantal sleutels is afhankelijk van uw bestelling. Op elke productpagina staat aangegeven hoeveel sleutels u meegestuurd krijgt.

In de basis geldt het volgende: Als u verschillend sluitende cilinders besteld krijgt u 3 sleutels per cilinder. Als u cilinders gelijksluitend besteld ontvangt u 6 sleutels in totaal (2 cilinders of meer). Uitzondering hierop zijn de cilinders van M&C - op de productpagina staat aangegeven hoeveel sleutels er bij een set zitten.

Wilt u extra sleutels? Deze kunt u eenvoudig via onze webshop bijbestellen.

Privacy

Vul een ander afleveradres in als u zeker wilt zijn dat uw NAW-gegevens niet gekoppeld kunnen worden aan uw bestelling. Ook kunt u kiezen voor een ander factuuradres met aflevering bij een lokale DPD parcelshop.

Sleutels nabestellen

Wilt u sleutels nabestellen? Ga naar naar sleutels in onze webshop en kies daar hetzelfde model sleutel als wat u nu heeft.

Meer informatie? Bekijk de pagina cilinders & sleutels nabestellen

Cilinders nabestellen

Cilinders zijn na te bestellen. Let op: Bij nabestellingen van cilinders worden geen sleutels geleverd. Extra sleutels kunt u uiteraard wel meebestellen.

Meer informatie? Bekijk de pagina cilinders & sleutels nabestellen

Tip voor extra veiligheid voor het afleveren van de pakketten

Wil je dat het pakketje niet gekoppeld wordt aan je adresgegevens? Kies dan het factuur- en afleveradres van een kennis of familielid. Ook heb je de keuze om een zending op bijvoorbeeld een DPD punt te laten bezorgen.