Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Een passend sluitsysteem voor iedereen!
Kies uw cilinder
Benoem al uw deuren
Benoem alle personen
Maak uw sleutelplan

Sleutelplan

Wij helpen u bij het maken van een sleutelplan of cilindersluitplan! U kunt gebruik maken van het de handige sleutelplan configurator om uw sleutelplan samen te stellen. Stap voor stap kunt de gegevens invoeren, waarbij u direct inzicht heeft in de prijzen. De internet korting hebben we direct voor u verwerkt.

Heeft u een groot sleutelplan?

Bij een groot sluitsysteem is het soms handiger om in plaats van de configurator een excelformulier te gebruiken. Download hieronder het sluitsysteem sjabloon. Klik hieronder op de knop 'Maak uw sleutelplan'. Dit excel-formulier kunt u op uw eigen computer invullen. Mail het formulier door naar info@haverkamp-deventer.nl en wij zullen het sluitplan met u bespreken. Onder de knop 'Voorbeeld sleutelplan' ziet u het voorbeeld uit het filmpje. Heeft u hulp nodig om uw eigen sleutelplan te maken, neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u een persoonlijke sleutelplan maken.
Let op: Bestand opslaan i.p.v. openen.Maak uw eigen sleutelplan

Sluitsystemen

  • Toegestane bestandstypes: xls,xlsx

* Verplichte velden

Sluitsystemen met hoofd en ondersleutels


Wat verstaan wij onder een sleutelplan of sluitplan?

Wanneer u aan kamerverhuur doet of een kantoor of bedrijfspand heeft, dan kent u het probleem van een grote sleutelbos met vele sleutels passend op verschillende deuren. En elke keer maar weer zoeken welke sleutel past op welke deur.

Bij een sleutelplan of cilindersluitplan is dat probleem verleden tijd. U zelf kan met de hoofdsleutel elke deur openen en u zelf bepaald wie waar in mag. Erg handig bij kamerverhuur waarbij elke huurder een sleutel heeft die past op zijn eigen kamer en uiteraard de centrale voordeur en de berging. Bij een bedrijf of kantoor kan u bij een sleutelplan of cilindersluitplan dus aan ieder persoon “rechten “ verlenen welke deur hij wel en welke deur hij of zij niet in mag. Dat noemen we een sleutelplan of het officiële woord is een cilindersluitplan. In onze webshop kunt u opeen eenvoudige manier zelf uw sleutelplan maken in 4 stappen.

Stappen van het sleutelplan

Met Stap 1 in het sleutelplan bepaald u de kwaliteit van de gewenste cilinder.
Stap 2 benoemt u de deuren die onder het sleutelplan moeten vallen en wat voor profielcilinder er in die deur moet. Dat kan een knopcilinder zijn of een standaard cilinder of een halve profielcilinder.
Stap 3 in het sleutelplan is het benoemen van alle personen of afdelingen die een sleutel moeten hebben.
Stap 4 in het sleutelplan is het zetten van kruisjes “wie waar in mag”. Hier bepaald u dus dat de eigenaar alle deuren mag openen en bijvoorbeeld de magazijnmedewerker alleen de achterdeur en de magazijndeur.

Wanneer u het sleutelplan gaat maken dan heeft u waarschijnlijk wel vragen over de verschillende typen profielcilinders. Daarom hebben wij altijd de telefonische helpdesk klaarstaan om u te helpen bij uw sleutelplan. Wij hebben keuze uit 4 kwaliteiten profielcilinders. Bij de goedkoopste profielcilinder gebruiken wij de Abus E60 profielcilinder. Kwalitatief een prima cilinder met SKG 2 keurmerk, echter de sleutels zijn te kopiëren bij een sleutelmaker. Dus wanneer u de hoofdsleutel kwijt raakt is dat wel een risico.

Een kwaliteit beter is onze Pfaffenhain profielcilinder met SKG3 keurmerk. Deze cilinder leveren wij met ons eigen sleutelprofiel die makkelijk niet te kopiëren is. Weliswaar niet beschermd middels een certificaat of patent maar wel een veilig gevoel dat de sleutels van uw sleutelplan niet eenvoudig te kopiëren zijn.

Sleutelplan met certificaat

De 3e kwaliteit profielcilinder is een gecertificeerde cilinder. Deze cilinder is gepatenteerd tot 2034 en de sleutels zijn alleen te bestellen door middel van het meegeleverde sleutelcertificaat. Bij bovenstaande profielcilinders heeft u nog altijd ouderwetse sleutels aan uw sleutelbos en blijft er een risico van verlies of ongeoorloofd kopiëren.

Elektronisch sleutelplan / toegangsbeheer

Een sleutelplan of cilindersluitplan wordt daarom steeds vaker gemaakt met een elektronische profielcilinder. Geen sleutels meer maar een pasje of een tag of simpel met uw mobiel een deur kunnen openen. Wanneer u een tag of pasje kwijt bent dan kan u deze simpel uit programmeren zodat uw sleutelplan prima blijft functioneren. Weliswaar zijn elektronische profielcilinders een stuk duurder maar de pasjes en het beheer van uw sleutelplan gaat veel makkelijker.

Vraag bij ons een offerte aan voor uw sleutelplan. Wij adviseren u graag want een cilindersluitplan maakt de toegang van uw kantoor of woning een stuk eenvoudiger.

STAP 1
STAP 2
STAP 3
STAP 4
Controle
Stap 1: Kies uw cilinder kwaliteit
Opnieuw beginnen
Abus E60 SKG2
Abus E60 SKG2
  • Goedgekeurde profielcilinder
  • Sleutels zijn te kopiëren, dus niet beschermd!
Informatie
Kies
Pfaffenhain SKG3
Pfaffenhain SKG3
  • Goedgekeurde cilinder met kerntrekbeveiliging
  • “Eigen Sleutel” profiel
  •  Sleutels zijn moeilijk te kopiëren
Informatie
Kies
Pfaffenhain Vitess SKG3
Pfaffenhain Vitess SKG3
  • Certificaat cilinder met kerntrekbeveiliging
  •  Sleutels zijn wettelijk beschermd tot 2034
Informatie
Kies
Abus elektronische cilinder
Abus elektronische cilinder
  • Te openen met tags, pasje of mobiel
  • “Sleutels” zijn makkelijk in en uit te programmeren
Informatie
Kies

Vul eerst stap 1 in en ga daarna verder naar stap 2

Vul eerst stap 2 in en ga daarna verder naar stap 3

Vul eerst stap 3 in en ga daarna verder naar stap 4