Sleutelplan opstellen met configurator

Sleutelplan opstellen met configurator
Bent u op zoek naar een sleutelplan? Wij kunnen met u meedenken hierin. We hebben verschillende kwaliteiten cilinders in ons assortiment. Een sleutelplan kan geleverd worden met of zonder certificaat. Ook zijn er keuzes in het keurmerk, bijvoorbeeld met SKG2 of SKG3 keurmerk.

Sleutelplan opstellen

Sleutelplan configurator Wij hebben een sleutelplan configurator gemaakt, zodat u eenvoudiger de verschillende deuren en personen kunt selecteren. Neem gerust eens een kijkje in onze sleutelplan configurator.

Bij de eerste stap kiest u voor welke kwaliteit cilinders u gaat. Vervolgens kunt in de tweede stap de verschillende deuren benoemen. Daarna het aantal personen of afdelingen. In de vierde en laatste stap kunt u aangeven wie waar naar binnen mag door kruisjes te zetten bij de deuren.

Elektronisch toegangsbeheer

Wilt u de sloten nog beter beheren? Dan kunt u ook kiezen voor elektronische sloten of in combinatie met elektronisch toegangsbeheer. U kunt dan zelf bepalen wie, wanneer naar binnen mag. Ook wordt in een logboek bijgehouden wie de deur geopend heeft.

Er zijn mogelijkheden om bijvoorbeeld een toegangshek, centrale deuren, buiten- en binnendeuren te combineren met een toegangscontrole systeem. Op onze website Slimmeslotenshop.nl vertellen we hier meer over.

Heeft u vragen, neem gerust eens contact op.