Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Nemef Cilindersloten


Een Nemef cilinder koopt u bij profielcilinder.nl! Profielcilinder.nl heeft verschillende soorten Nemef cilinders in het assortiment. Via onze webshop bieden wij verschillende cilinders aan. Staat uw gewenste type er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Nemef NF3 cilinders

De Nemef NF3 cilinders zitten in de categorie zilver. De sleutels of cilinders kunnen bijbesteld worden door middel van het bijgeleverde pasje met unieke code. Dit is anders als een sleutelcertificaat, waarbij sleutels en cilinders niet te kopiëren zijn zonder dit pasje. Het is alleen een handige sleutelkaart waarmee je eenvoudig iets kunt bijbestellen, maar zonder deze kaart dus ook.

De Nemef cilinder sloten zijn allemaal gelijksluitend te leveren. Gelijksluitend houdt in dat er met één sleutel meerdere sloten geopend kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat de achterdeur, voordeur en de schuurdeur met één sleutel geopend kunnen worden. De Nemef cilinder NF3 heeft het SKG*** keurmerk. Dit keurmerk van drie sterren geeft de bescherming tegen inbraak van het cilinderslot aan. De cilindersloten met SKG*** zijn niet alleen bestemd tegen het uitboren van de cilinder, maar is ook beschermd tegen het eruit trekken van de cilinder door middel van kerntrek-beveiliging.

Cilinderslot Nemef halve cilinder NF3 SKG3

Het eerste Nemef cilinderslot is een Nemef NF3, een halve cilinder. Dit houdt in dat het slot maar aan één kant geopend kan worden. Het slot kan in 9 verschillende maten besteld worden, van 0-30mm tot 0-70mm.

Cilinderslot Nemef dubbele cilinder NF3 SKG3

Het tweede Nemef cilinderslot is een Nemef NF3 dubbele cilinder. Dit houdt in dat het slot aan beide kanten geopend kan worden. Het slot is in maar liefst 44 maten beschikbaar, van 30-30mm tot 70-70mm.

Cilinderslot Nemef knopcilinder NF3 SKG3

Het derde Nemef cilinderslot is een Nemef NF3 knopcilinder. Dit cilinderslot heeft aan één kant een normale sleutel ingang en aan de andere kant een draaiknop om de deur te openen. Dit Nemef cilinderslot is in 45 maten beschikbaar.

Nemef Entr motorcilinder

Het laatste cilinderslot is het motorische cilinderslot Nemef Entr. Met dit revolutionaire Nemef cilinderslot kunt u uw deur naast de normale sleutels ook openen met een App op uw smartphone. Ook kan er als extra een code keypad bijgeleverd worden, of een Nemef Entr fingerprint.

Hiermee kan de deur geopend worden door middel van een vingerafdruk. De Nemef Entr kan elke profielcilinder vervangen op een voor- en achterdeur en is te combineren met de Nemef NF3 cilinder zodat u op alle deuren dezelfde sleutel heeft.