Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Winkhaus cilindersloten

 • Cilinderslot Winkhaus XR halve cilinder SKG2

  Cilinderslot Abus E60 SKG2 halve cilinder

  Normale prijs: € 26,80

  Special Price € 20,10

 • Cilinderslot Winkhaus XR dubbele cilinder SKG2

  Cilinderslot Abus E60 SKG2 dubbele cilinder

  Normale prijs: € 29,67

  Special Price € 22,25

 • Cilinderslot Winkhaus XR knopcilinder SKG2

  Cilinderslot Abus E60 SKG2 knopcilinder

  Normale prijs: € 51,50

  Special Price € 38,63

 • 4 artikel(en)

  De cilindersloten van Winkhaus zijn van hoge kwaliteit. Deze cilindersloten worden geleverd als knopcilinder, dubbele cilinder en halve cilinder.

  SKG 2

  De Winkhaus cilindersloten die beschikken over cilinders met het SKG2 Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn sterk inbraakwerend. Cilindersloten met 2 sterren zijn de meest verkochte cilindersloten. Deze cilindersloten bieden bescherming tegen de meestgebruikte inbraakmethoden. Met deze cilindersloten kost het inbrekers meer dan 3 minuten om een huis binnen te komen.

  SKG 3

  Cilindersloten met 3 sterrencilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak. Deze cilindersloten beschermen 5 minuten tegen inbraak met zwaar gereedschap. Het verschil tussen SKG 2 sterren SKG 3 sterren is dat 3 sterren cilindersloten tevens beschermen tegen kerntrekken. Kerntrekken is een zeer populaire methode van inbreken.

  Cilindersloten met of zonder certificaat

  De cilindersloten van Winkhaus kunnen worden geleverd met of zonder certificaat. Cilindersloten die over een certificaat beschikken kunnen niet worden gekopieerd zonder dit certificaat. Dit is handig bij bijvoorbeeld een appartementencomplex of kantoorpand waarbij veel sleutels in omloop zijn.