Deurbeslag

kies-uw-opties

Deurbeslag

Het "kerntrekken" van een cilinder is de nummer 1 inbraakmethode op dit moment. Je kunt je beveiligen door een SKG3 sterren cilinder te plaatsen of uw deurbeslag aan te passen. Ook kunt u een combinatie maken tussen een SKG3 cilinder en deurbeslag met kerntrek beveiliging. Het voordeel van deurbeslag met kerntrekbeveiliging is dat het ook zichtbaar beveiligd is. Geen inbreker gaat kijken hoeveel sterren cilinder je hebt. Maar als je kerntrek deurbeslag hebt, dan is het zichtbaar dat je extra voorzieningen hebt getroffen. Staat uw gewenste model of maat er niet bij? Neem dan even contact op.

Deurbeslag kopen?


U kunt bij ons terecht voor onder andere deurknoppen, rozetten en deurklinken. Er is veel keuze op het gebied van deurbeslag. Wij bieden een ruim assortiment deurbeslag aan in verschillende soorten, kleuren en maten. Ons deurbeslag is van uitstekende kwaliteit en is geschikt voor de meeste binnen- en buitendeuren. Met het juiste deurbeslag geeft u uw woning een mooie nieuwe uitstraling. Wij hebben voor iedere soort deur bijpassend deurbeslag of veiligheidsbeslag.

Buitendeurbeslag

Deurbeslag voor buitendeuren moet zowel weerbestendig als inbraakbestendig zijn. Ons deurbeslag voor buitendeuren beschikt over het SKG keurmerk. Deurbeslag met SKG 3 sterren biedt, in tegenstelling tot deurbeslag met SKG 2 sterren, tevens bescherming tegen kerntrekken. Kerntrekken is momenteel een populaire inbraakmethode. Het is belangrijk om buitendeuren te voorzien van kwalitatief goed deurbeslag.

Binnendeurbeslag

Deurbeslag voor binnendeuren heeft als doel om binnendeuren te openen en te sluiten met een deurklink. Binnendeurbeslag is er in verschillende stijlen die passen bij uw woning.

Deurbeslag monteren

Deurbeslag is relatief makkelijk te monteren op een bestaande deur. Indien u een nieuwe deur aanschaft zullen er gaten in de deur geboord moeten worden. Wij geven u graag advies over geschikt deurbeslag en helpen u met de montage.