Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.2 1790 Beoordelingen

DOM cilindersloten


DOM cilinders


Vaak komt het voor dat u een woning heeft met gelijksluitende profielcilinders van DOM.

Wanneer er een cilinder kapot gaat of u heeft een extra DOM cilinder nodig dan is dat nooit te krijgen met dezelfde cilindersleutel.

Wij kunnen dat probleem voor u oplossen! Wanneer u ons een sleutel toestuurt over de post kunnen wij u een DOM cilinder leveren welk gelijksluitend gemaakt wordt op uw sleutel. Het is handig om eerst even een foto naar ons toe te sturen per e-mail, zodat wij kunnen zien om welk profiel het gaat van DOM. Aan de hand hiervan kan de prijs bepaald worden.

Er zijn DOM cilinders met en zonder SKG keurmerk. Profielcilinders zonder SKG-keur zijn makkelijk te manipuleren.

De standaard DOM cilinder

De standaard DOM cilinder, op sleutel gemaakt, komt op circa € 50,-. Wanneer u maar 1 of eventueel 2 DOM cilinders nodig heeft dan is deze investering goed te doen.

Echter wij hebben in onze webshop de SKG gekeurde profielcilinders van Abus met 25% korting. Deze kwalitatief veel betere cilinder komt op circa € 25,-.

Wanneer u dus meerdere DOM cilinders nodig heeft zonder SKG-keur is het verstandig om alle cilinders te vervangen door de goedgekeurde SKG cilinders van Abus. Wij hebben de DOM cilinder niet op voorraad.


Wanneer u ons een sleutel toestuurt dan gaan wij deze profielcilinder voor u bestellen en is de levertijd circa 2 weken. De Abus profielcilindfers kunnen wij binnen 48 uur leveren.

Lengte DOM cilinder

Vergeet niet de lengte op te meten van deze cilinder. Via onze instructievideo "cilinderslot opmeten" laten wij u precies zien hoe u de lengte van een profielcilinder moet opmeten.

Ook het vervangen van een DOM profielcilinder gaat zeer makkelijk. Het beslag mag u allemaal laten zitten. De DOM cilinder zit met 1 schroef vast aan de kopse kant van de deur net onder de nachtschoot. Ook hier hebben wij een duidelijke instructievideo voor. Zie de video cilinderslot vervangen.