Cilindersloten met certificaat

Cilindersloten met certificaat
Cilindersloten met certificaat zijn cilindersloten waarbij sleutels beschermd zijn. Sleutels kunnen alleen op vertoon van het certificaat bijgemaakt worden.

Waarom zijn cilinders met certificaat handig?

Op het moment dat je je sleutels wel eens uitleent aan iemand (denk aan de schoonmaakster, tuinman, klusjesman, etc) dan is fijn om te weten dat sleutels ondertussen niet gekopieerd kunnen worden. Op het moment dat je de sleutel terugkrijgt, weet je 100% zeker dat sleutels niet bijgemaakt zijn.

Wat kost een cilinder met certificaat?

Cilindersloten met certificaat zijn er in verschillende prijsklassen. In onze webshop bieden we ze aan vanaf ca € 50,-- zonder keersleutel en € 70,- met keersleutel. Dit zijn SKG3 cilinders, bestand tegen het kerntrekken.

Cilindersloten met certificaat of sleutelpas?

Let bij het kopen van certificaat cilinders of deze geleverd worden met een certificaat of met een sleutelpasje, ook wel securitycard genoemd. Onlangs is er in de uitzending van KASSA hier aandacht aan besteedt.

Bij certificaat cilinders zit er altijd een patent op. Dit om te voorkomen dat er sleutels op de markt gebracht worden waarbij het bijmaken eenvoudig wordt gemaakt. Sleutels welke nog gekopieerd moeten worden, noemen we blinde sleutels. Bij cilinders geleverd met een securitycard zijn er blinde sleutels in omloop. Oftewel, sleutels kunnen dan eenvoudig bijgemaakt worden.

Kun je sleutels met certificaat direct bijmaken?

Over het algemeen moeten sleutels met certificaat vaak besteld worden bij een van de leveranciers van cilindersloten. Soms kan het zijn dat een sleutelmaker een sleutel met certificaat kan bijmaken, mits hij hier een machine voor heeft én welke afspraken er liggen met leveranciers.

Heeft u vragen naar aanleiding hiervan? Neem gerust ccontactet ons op.


Related Products