Cilinderslot maten

Cilinderslot maten
Er zijn in de markt verschillende cilindersloten maten verkrijgbaar. Afhankelijk van het merk en type cilinder zijn verschillende verlengingen leverbaar. De maat is afhankelijk van de dikte van de deur.

Kwaliteiten en cilinder maten

Vaak zijn bij de goedkopere cilinders alleen de standaardmaten 30/30mm leverbaar (6 cm totaal). Deze zijn ook leverbaar in veelvoorkomende maten als een 30/35mm en 30/45mm. Cilinders zijn ook in een korte maat leverbaar zoals een 20/20mm of een 25/25mm. Bij de kwalitatief betere cilinders zoals de SKG2 en SKG3 cilinders zijn ook vele andere maten leverbaar. Exotische maten als een 30/70 of 50/80mm zijn maten die bijvoorbeeld ook mogelijk zijn.

Verlengde cilinderslot maten

Wij hebben diverse cilindersloten maten allemaal op voorraad liggen. Mocht een aparte maat cilinder nodig zijn, kan deze altijd af fabriek besteld worden, in elk gewenste maat. Verlengde cilinders zijn zowel mogelijk in een halve, dubbele als knopcilinder. Ook zijn de cilinders gelijksluitendleverbaar

Bij de knopcilinders kunt u zelf bepalen of u de knop aan de lange- of de korte kant wilt laten plaatsen. Bovendien zijn knopcilinders nog leverbaar met verschillende modellen knoppen.

Cilinderslot opmeten

Om de juiste maat van de cilinder te bepalen, kunt u de cilinder opmeten. Meet altijd vanaf het hart van de cilinder naar zowel de linker als rechterkant van de cilinder. Instructies voor het opmeten kunt u vinden in onze webshop.Wilt u meer weten? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.