Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Swipe to the left

Cilindersloten in specifieke kleuren

Cilindersloten in specifieke kleuren
9 februari 2019


Wauw, kijk ze shinen. Cilindersloten kunnen wij nu ook leveren in elk gewenste kleur! Er zijn een groot programma “standaard” kleuren welke in 2-3 weken geleverd kunnen worden. Wil je het nog spannender maken, dan kan hij zelf gemaakt worden in de kleur hoe jij hem wilt hebben.

Cilindersloten in speciale kleuren worden vaak toegepast als het moet passen het deurbeslag. We leveren deze “special” cilinders voor onder andere particuliere woonhuizen, hotels, luxe schepen, vakantiehuizen.


Messing cilindersloten

De messing cilinders zijn erg populair. Bij veel huizen wordt messing deurbeslag toegepast. Als je dan een nikkelkleurige cilinder plaatst is dit minder fraai. Messing cilindersloten zijn vaak binnen een paar werkdagen al te leveren.

Zwarte cilindersloten

Cilinders zijn in de kleur zwart te bestellen. Binnen zwart zijn er ook verschillende tinten beschikbaar. Zie afbeelding.

Speciale kleuren

Naast populaire kleuren messing en zwart zijn er ook nog vele andere kleuren mogelijk zoals messing- gebruineerd, bruin, verchroomd, grijs, etc.

Wa kost da?

De kosten van de cilinders in een speciale kleur is afhankelijk van het type van de cilinder, de kwaliteit (SKG2 / SKG3 / Certificaat), de maatvoering en uiteraard de kleur.

Indicatie messing: Vanaf +/- € 25,-
Indicatie zwarte tint: Vanaf +/- 60,-

Neem gerust eens contact op voor een offerte aanvraag van speciale kleur cilinders.