Merken

kies-uw-opties

Merken cilindersloten


Er zijn verschillende merken en typen cilindersloten. Maakt u het merk niet uit? Op het tabblad "Cilindersloten" kunt eenvoudig een keuze maken tussen verschillende kwaliteiten. Wij hebben hier een voorselectie gemaakt. Naast deze cilindersloten, zijn er nog meer merken en typen cilinders. Zeker als je op zoek bent naar een bepaald merk of juist een cilinder wilt nabestellen, dan kan dit erg handig zijn.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 67

per pagina
 1. Cilinderslot Pfaffenhain ICSA knopcilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 35,30 Special Price € 26,55
 2. Cilinderslot Pfaffenhain ICSA dubbele cilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 14,61 Special Price € 11,00
 3. Cilinderslot Pfaffenhain ICSA halve cilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 13,16 Special Price € 9,82
 4. Cilinderslot Winkhaus XR halve cilinder SKG2
  Rating:
  0%
  Regular Price € 29,45 Special Price € 22,15
 5. Cilinderslot Mauer New Wave 5 halve cilinder SKG3
  Rating:
  0%
  Regular Price € 132,40 Special Price € 99,55
 6. Cilinderslot Abus E50 halve cilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 14,40 Special Price € 10,85
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 67

per pagina

Kies uw gewenste merk cilinder:


 • Stap 1: Kies uw cilinderslot merk
 • Stap 2: Kies uw type
 • Stap 3: Kies het soort cilinder (halve, dubbele, knopcilinder)
 • Stap 4: Kies de gewenste maat en bestel uw cilinder!

 • Er zijn diverse merken cilindersloten. Elk cilinderslot heeft bepaalde eigenschappen. Het voordeel is dat de meeste “euro-profielcilinders” hetzelfde zijn. Deze hebben dezelfde breedte en hoogte. De lengte is echter wel variabel, afhankelijk van de dikte van uw deur.

  Abus / Pfaffenhain cilindersloten

  De merken Abus en Pfaffenhain (onderdeel van Abus) zijn kwalitatief hoogwaardige cilinders. Deze hebben een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. In ons basis assortiment welke u vindt onder het kopje “cilindersloten” hebben wij diverse Abus en Pfaffenhain cilindersloten opgenomen. Naast dit basis assortiment zijn er natuurlijk nog veel meer types die onder Abus en Pfaffenhain vallen.

  DOM cilindersloten

  Bij de DOM cilinders zijn de modellen Dom RN, Dom Plura , Dom Sigma plus, Dom ixGamma, Dom ixTWinstar en Dom Diamant de meest populaire modellen.

  EVVA cilindersloten

  Evva is een gerenommeerd merk welke al erg lang cilinders maakt. Evva heeft verschillende cilinders in het assortiment. Zo heb je de Evva 4KS, Evva ICS en Evva MCS. Daarnaast heeft Evva nog elektronische sloten zoals de Evva Airkey en Evva Xesar.

  Mauer cilindersloten

  Mauer cilinders zijn kwalitatief hoogwaardige cilinders. De meest voorkomende Mauer modellen zijn de Mauer DT1, Mauer F3, Mauer New Wave 4 en de Mauer New Wave 5

  Nemef cilindersloten

  Nemef is een populair merk welke veel hang- en sluitwerk producten verkoopt. Nemef maakt al erg lang cilinders. Populaire Nemef cilinders zijn de Nemef NF3, Nemef NF3 en Nemef NF4 cilinders. Een ander populair elektronisch slot is de Nemef Entr motorcilinder. Deze is gelijksluitend te krijgen met de NF3 cilinders.