Winkhaus

kies-uw-opties

Winkhaus cilindersloten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
 1. Cilinderslot Winkhaus XR halve cilinder SKG2
  Rating:
  0%
  Regular Price € 29,45 Special Price € 22,15
 2. Cilinderslot Winkhaus XR dubbele cilinder SKG2
  Rating:
  0%
  Regular Price € 32,58 Special Price € 24,50
 3. Cilinderslot Winkhaus XR knopcilinder SKG2
  Rating:
  0%
  Regular Price € 56,65 Special Price € 42,60
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
De cilindersloten van Winkhaus zijn van hoge kwaliteit. Deze cilindersloten worden geleverd als knopcilinder, dubbele cilinder en halve cilinder.

Winkhaus SKG 2 cilinders

De Winkhaus cilindersloten die beschikken over cilinders met het SKG2 Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn sterk inbraakwerend. Cilindersloten met 2 sterren zijn de meest verkochte cilindersloten. Deze cilindersloten bieden bescherming tegen de meestgebruikte inbraakmethoden. Met deze cilindersloten kost het inbrekers meer dan 3 minuten om een huis binnen te komen.

Winkhaus SKG 3 cilinders

Cilindersloten met 3 sterrencilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak. Deze cilindersloten beschermen 5 minuten tegen inbraak met zwaar gereedschap. Het verschil tussen SKG 2 sterren SKG 3 sterren is dat 3 sterren cilindersloten tevens beschermen tegen kerntrekken. Kerntrekken is een zeer populaire methode van inbreken.

Cilindersloten met of zonder certificaat

Heeft u cilindersloten van Winkhaus met een certificaat? Wij kunnen cilindersloten bestellen op basis van uw huidige certificaat. Neem contact met ons op voor een prijsvoorstel.