Winkhaus

kies-uw-opties

Winkhaus cilindersloten

De cilindersloten van Winkhaus zijn van hoge kwaliteit. Deze cilindersloten worden geleverd als knopcilinder, dubbele cilinder en halve cilinder.

Winkhaus SKG 2 cilinders

De Winkhaus cilindersloten die beschikken over cilinders met het SKG2 Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn sterk inbraakwerend. Cilindersloten met 2 sterren zijn de meest verkochte cilindersloten. Deze cilindersloten bieden bescherming tegen de meestgebruikte inbraakmethoden. Met deze cilindersloten kost het inbrekers meer dan 3 minuten om een huis binnen te komen.

Winkhaus SKG 3 cilinders

Cilindersloten met 3 sterrencilinders bieden de beste bescherming tegen inbraak. Deze cilindersloten beschermen 5 minuten tegen inbraak met zwaar gereedschap. Het verschil tussen SKG 2 sterren SKG 3 sterren is dat 3 sterren cilindersloten tevens beschermen tegen kerntrekken. Kerntrekken is een zeer populaire methode van inbreken.

Cilindersloten met of zonder certificaat

Heeft u cilindersloten van Winkhaus met een certificaat? Wij kunnen cilindersloten bestellen op basis van uw huidige certificaat. Neem contact met ons op voor een prijsvoorstel.