Pfaffenhain

kies-uw-opties

Pfaffenhain cilindersloten


De cilindersloten van Pfaffenhain zijn échte kwaliteitscilinders. Ze worden gemaakt in de fabriek van Abus in Duitsland.
Sinds een aantal jaren geleden hebben ze het merk Pfaffenhain opgestart welke een onderdeel is van het merk Abus.Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 32

Pagina
per pagina
 1. Cilinderslot Pfaffenhain ICSA halve cilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 13,16 Special Price € 9,82
 2. Cilinderslot Pfaffenhain ICSA dubbele cilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 14,61 Special Price € 11,00
 3. Cilinderslot Pfaffenhain ICSA knopcilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 35,30 Special Price € 26,55
 4. Cilinderslot Pfaffenhain EA SKG3 halve cilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 35,15 Special Price € 25,25
 5. Cilinderslot Pfaffenhain EA SKG3 dubbele cilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 39,50 Special Price € 28,45
 6. Cilinderslot Pfaffenhain EA SKG3 knopcilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 59,90 Special Price € 43,15
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 32

Pagina
per pagina
De cilindersloten van Pfaffenhain zijn échte kwaliteitscilinders. Ze worden gemaakt in de fabriek van Abus in Duitsland. Sinds een aantal jaren geleden hebben ze het merk Pfaffenhain opgestart welke een onderdeel is van het merk Abus.

Type cilindersloten

Pfaffenhain heeft verschillende typen cilindersloten in het assortiment. Over het algemeen zijn het allemaal SKG cilinders, waarbij het onderscheid wordt gemaakt met SKG2 en SKG3 cilinders. Doordat kerntrekken een populaire manier van inbraak is, worden alle nieuwe modellen cilinders allemaal uitgevoerd met een SKG3 keurmerk. Heeft u liever SKG2 cilinders van Pfaffenhain? Neem dan even contact op.

Pfaffenhain SKG3 cilinders

De Pfaffenhain standaard SKG3 cilinders zijn bestand tegen het kerntrekken. Deze hebben geen sleutelcertificaat. Hiermee kunnen sleutels eenvoudig gedupliceerd worden. Combinaties tussen halve, dubbele en knopcilinders zijn mogelijk.

Pfaffenhain Vitess certificaat cilinders

De Pfaffenhain Vitess certificaat cilinders zijn cilinders die geleverd worden met een sleutelcertificaat. Dit betekent dat sleutels niet zomaar bijgemaakt kunnen worden. De Vitess cilinders hebben een getande sleutel. Door de gebogen vorm maakt deze sleutel erg uniek.

Pfaffenhain Wavy Line Pro cilinders

De Pfaffenhain Wavy Line Pro cilinders zijn cilinders met een certificaat. Deze hebben daarnaast ook een keersleutel. Hiermee kun je op 2 manieren de sleutel aanbieden.

Pfaffenhain Bravus cilinders

De Pfaffenhain Bravus cilinders zijn nieuwe cilinders die eind 2017 / begin 2018 op de markt zijn gebracht. Dit zijn cilinders die ook een certificaat hebben, een keersleutel hebben en waarbij grote hoeveelheid sluitingen mogelijk zijn, ideaal voor bij grote sluitsystemen.