Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.2 1743 Beoordelingen

Sluitsystemen


Wij maken cilindersluitplannen voor:
  • Kamerverhuur
  • Kantoor aan huis
  • Bedrijven
  • Appartementcomplexen
  • Scholen
Sluitsystemen

Maak uw eigen sleutelplanKlik hieronder op de knop 'Maak uw sleutelplan'. Dit excel-formulier kunt u op uw eigen computer invullen. Mail het formulier door naar info@haverkamp-deventer.nl en wij zullen het sluitplan met u bespreken. Onder de knop 'Voorbeeld sleutelplan' ziet u het voorbeeld uit het filmpje. Heeft u hulp nodig om uw eigen sleutelplan te maken, neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u een persoonlijke sleutelplan maken.
Let op: Bestand opslaan i.p.v. openen.Maak uw eigen sleutelplan

Sluitsystemen

  • Toegestane bestandstypes: xls,xlsx

* Verplichte velden

Sluitsystemen met hoofd en ondersleutels

Sluitsystemen


Wij maken voor veel bedrijven en appartementsgebouwen sluitsystemen op maat voor alle aanwezige deuren.  Wanneer er sprake is van hoofdsleutels en ondersleutels spreken we over een sluitsysteem of een sluitplan.

Wij maken verschillende soorten sluitsystemen deuren.  Bij appartementsgebouwen is er vaak 1 centrale voordeur en 1 toegangsdeur voor de bergingen. Deze deuren moeten voor alle bewoners toegankelijk zijn. Daarnaast heeft elke bewoner de toegangsdeur naar de eigen woning en vaak een toegangsdeur naar zijn eigen berging. Dit kunnen we uitvoeren in 1 sluitsysteem.

Vaak maken we ook sluitsystemen voor bedrijfs- of kantoorpanden. In een eenvoudig Excel-formulier kan u opgeven hoeveel deuren er in het pand zijn en welke personen door welke deuren mogen.

Bij het invulformulier voor sluitsystemen moet u ook opgeven welk type profielcilinder er in elke deur zit. Profielcilinders zijn er in vele lengtes en u kunt uiteraard kiezen of het een dubbele cilinder moet zijn of een halve cilinder of uiteraard een knopcilinder.

Sluitsystemen voor meerdere gebouwen kan uiteraard ook. Elk gebouw heeft dan zijn eigen sluitsysteem maar er is ook 1 hoofdsleutel waar dus alle sluitsystemen mee te bedienen zijn.

In de bijlage staat een voorbeeld hoe u sluitsystemen kan maken met behulp van het Excel invulformulier. Het gaat eenvoudiger dan u denkt en komt u er niet uit zullen wij u uiteraard assisteren met het invullen.

De meeste sluitsystemen maken wij van gecertificeerde cilinders. Grote voordeel van gecertificeerde cilinders is dat er geen sleutels zijn te kopiëren. U kunt alleen sleutels en/of cilinders extra bestellen voor het sluitsysteem door middel van het meegeleverde sleutelcertificaat. Zo houdt u altijd goed overzicht over het aantal uitstaande sleutels.

Met het bestellen van sluitsystemen kunnen wij u uiteraard verder helpen. Op onze webshop staat de nodige informatie maar uiteraard kunt u ons bellen of mailen voor meer info.

X

Sluitsytemen

Wij maken voor veel bedrijven en appartementsgebouwen sluitsystemen op maat voor alle aanwezige deuren.

..meer

Sluitplan

Een goed sleutel sluitplan valt of staat bij een goed sleutelbeheer. Bij het invullen van het sluitplan moet u bij elke deur opgeven.

..meer

Sluitsysteem

Heeft u ook genoeg van die grote sleutelbossen met heel veel verschillende sleutels? Met een sluitsysteem kunt u het aantal sleutels drastisch..

..meer

Sleutelplan

Wij helpen u bij het maken van een sleutelplan of cilindersluitplan! Wat verstaan wij onder een sleutelplan of sluitplan. Wanneer u aan..

..meer