Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Een passend sluitsysteem voor iedereen!
Kies uw cilinder
Benoem al uw deuren
Benoem alle personen
Maak uw sluitsysteem

Groot sluitsysteem?

Bij een groot sluitsysteem is het soms handiger om in plaats van de configurator een excelformulier te gebruiken. Download hieronder het sluitsysteem sjabloon. Klik hieronder op de knop 'Maak uw sleutelplan'. Dit excel-formulier kunt u op uw eigen computer invullen. Mail het formulier door naar info@haverkamp-deventer.nl en wij zullen het sluitplan met u bespreken. Onder de knop 'Voorbeeld sleutelplan' ziet u het voorbeeld uit het filmpje. Heeft u hulp nodig om uw eigen sleutelplan te maken, neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u een persoonlijke sleutelplan maken.
Let op: Bestand opslaan i.p.v. openen.Maak uw eigen sleutelplan

Sluitsystemen

  • Toegestane bestandstypes: xls,xlsx

* Verplichte velden

Sluitsystemen met hoofd en ondersleutels


Sluitsystemen

Wij maken voor veel bedrijven en appartementsgebouwen sluitsystemen op maat voor alle aanwezige deuren.  Wanneer er sprake is van hoofdsleutels en ondersleutels spreken we over een sluitsysteem of een sluitplan.

Wij maken verschillende soorten sluitsystemen deuren.  Bij appartementsgebouwen is er vaak 1 centrale voordeur en 1 toegangsdeur voor de bergingen. Deze deuren moeten voor alle bewoners toegankelijk zijn. Daarnaast heeft elke bewoner de toegangsdeur naar de eigen woning en vaak een toegangsdeur naar zijn eigen berging. Dit kunnen we uitvoeren in 1 sluitsysteem.

Vaak maken we ook sluitsystemen voor bedrijfs- of kantoorpanden. In een eenvoudig Excel-formulier kan u opgeven hoeveel deuren er in het pand zijn en welke personen door welke deuren mogen.

Bij het invulformulier voor sluitsystemen moet u ook opgeven welk type profielcilinder er in elke deur zit. Profielcilinders zijn er in vele lengtes en u kunt uiteraard kiezen of het een dubbele cilinder moet zijn of een halve cilinder of uiteraard een knopcilinder.

Sluitsystemen voor meerdere gebouwen kan uiteraard ook. Elk gebouw heeft dan zijn eigen sluitsysteem maar er is ook 1 hoofdsleutel waar dus alle sluitsystemen mee te bedienen zijn.

In de bijlage staat een voorbeeld hoe u sluitsystemen kan maken met behulp van het Excel invulformulier. Het gaat eenvoudiger dan u denkt en komt u er niet uit zullen wij u uiteraard assisteren met het invullen.

De meeste sluitsystemen maken wij van gecertificeerde cilinders. Grote voordeel van gecertificeerde cilinders is dat er geen sleutels zijn te kopiëren. U kunt alleen sleutels en/of cilinders extra bestellen voor het sluitsysteem door middel van het meegeleverde sleutelcertificaat. Zo houdt u altijd goed overzicht over het aantal uitstaande sleutels.

Met het bestellen van sluitsystemen kunnen wij u uiteraard verder helpen. Op onze webshop staat de nodige informatie maar uiteraard kunt u ons bellen of mailen voor meer info.

Hoe bestel ik een sluitsysteem?

Sleutelplan

Wij helpen u bij het maken van een sleutelplan of cilindersluitplan!

..meer

Sluitsysteem

Met een sluitsysteem kunt u het aantal sleutels drastisch terug brengen.

..meer

Sluitplan

Wij hebben veel ervaring in het maken van sluitplannen en sluitsystemen.

..meer
STAP 1
STAP 2
STAP 3
STAP 4
Controle
Stap 1: Kies uw cilinder kwaliteit
Opnieuw beginnen
Abus E60 SKG2
Abus E60 SKG2
  • Goedgekeurde profielcilinder
  • Sleutels zijn te kopiëren, dus niet beschermd!
Informatie
Kies
Pfaffenhain SKG3
Pfaffenhain SKG3
  • Goedgekeurde cilinder met kerntrekbeveiliging
  • “Eigen Sleutel” profiel
  •  Sleutels zijn moeilijk te kopiëren
Informatie
Kies
Pfaffenhain Vitess SKG3
Pfaffenhain Vitess SKG3
  • Certificaat cilinder met kerntrekbeveiliging
  •  Sleutels zijn wettelijk beschermd tot 2034
Informatie
Kies
Abus elektronische cilinder
Abus elektronische cilinder
  • Te openen met tags, pasje of mobiel
  • “Sleutels” zijn makkelijk in en uit te programmeren
Informatie
Kies

Vul eerst stap 1 in en ga daarna verder naar stap 2

Vul eerst stap 2 in en ga daarna verder naar stap 3

Vul eerst stap 3 in en ga daarna verder naar stap 4