Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.2 1735 Beoordelingen

SluitplanWij maken cilindersluitplannen voor:
  • Kamerverhuur
  • Kantoor aan huis
  • Bedrijven
  • Appartementcomplexen
  • Scholen

Maak uw eigen sleutelplanKlik hieronder op de knop 'Maak uw sleutelplan'. Dit excel-formulier kunt u op uw eigen computer invullen. Mail het formulier door naar info@haverkamp-deventer.nl en wij zullen het sluitplan met u bespreken. Onder de knop 'Voorbeeld sleutelplan' ziet u het voorbeeld uit het filmpje. Heeft u hulp nodig om uw eigen sleutelplan te maken, neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u een persoonlijke sleutelplan maken.
Let op: Bestand opslaan i.p.v. openen.Maak uw eigen sleutelplan

Sluitsystemen

  • Toegestane bestandstypes: xls,xlsx

* Verplichte velden

Sluitsysteem

Sluitplan


U heeft regelmatig er over gedacht om een sluitplan te laten maken maar dit altijd vooruit geschoven omdat een sluitplan maken erg moeilijk is? Niets is minder waar. Het maken en ontwerpen van een sleutel sluitplan is helemaal niet moeilijk.

Wij hebben veel ervaring in het maken van sluitplannen en sluitsystemen. Niet alleen voor bedrijven maar ook steeds vaker voor appartementen of bij kamerverhuur. Via onze webshop kunt u eenvoudig uw eigen sluitplan ontwerpen. U kunt in de webshop het Excel formulier downloaden met daarin een voorbeeld hoe u een sluitplan moet maken en uiteraard een leeg formulier om uw eigen sluitplan te maken. In het filmpje leggen we u precies uit hoe het werkt. U zult zien dat een sluitplan ontwerpen erg gemakkelijk gaat.

Wanneer u ons het sluitplan doormailt zullen wij deze uiteraard goed nakijken en daarna ontvangt u van ons 2 offertes. De eerste offerte bestaat uit een sluitplan uitgevoerd met gecertificeerde profielcilinders. Bij deze cilindersloten zijn de sleutels niet te kopiëren, zodoende houdt u altijd controle over het aantal sleutels welk in omloop zijn. De 2e offerte bestaat uit een sluitplan met goedgekeurde profielcilinders met SKG-keur. Echter de sleutels van deze profielcilinders zijn wel na te maken zodat u risico loopt dat er kopieën gemaakt worden zonder dat u dat weet.

Wanneer dat een klein sluitplan is, is dat risico vaak niet zo groot. Maar bij een groter sluitplan bijvoorbeeld bij een appartementencomplex of kantoorpand, wilt u niet dat er zomaar sleutels van bijvoorbeeld de hoofdingang bijgemaakt kunnen worden.

Een goed sleutel sluitplan valt of staat bij een goed sleutelbeheer. Met gecertificeerde profielcilinders kunnen alleen sleutels besteld worden door middel van het meegeleverde certificaat!

Bij het invullen van het sluitplan moet u bij elke deur opgeven wat voor profielcilinder u in die deur wilt hebben. Meestal is dat een dubbel cilinderslot maar het kan ook een knopcilinder zijn of een halve profielcilinder. Naast de verschillende deuren moet u in het sluitplan ook opgeven welke personen of welke afdelingen er een sleutel moet hebben. Zodra u deze hebt ingevuld kunt u eenvoudig kruisjes zetten wie waar in mag. Nu is uw sluitplan klaar voor verzenden. Uiteraard zullen wij samen met u het sluitplan kritisch bekijken op eventuele fouten.

Veel succes met het maken van uw eigen sleutel sluitplan.

X

Sluitplan

Wij hebben veel ervaring in het maken van sluitplannen en sluitsystemen. Niet alleen voor bedrijven maar ook steeds vaker voor appartementen of bij kamerverhuur. Via onze webshop kunt u eenvoudig uw eigen sluitplan ontwerpen.

U kunt in de webshop het Excel formulier downloaden met daarin een voorbeeld hoe u een sluitplan moet maken en uiteraard een leeg formulier om uw eigen sluitplan te maken. In het filmpje leggen we u precies uit hoe het werkt. U zult zien dat een sluitplan ontwerpen erg gemakkelijk gaat.

..meer