Hoe werkt het?
Binnendeur cilinders
Geen keurmerk
Extra sleutel
brons bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 2 sterren
Extra sleutel zilver**
bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 3 sterren
Extra sleutel zilver***
bijbestellen
CERTIFICAATCILINDERS
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen
Certificaatcilinders met keersleutel
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen

Cilinderslot kopen? Super snel geleverd!

kies-uw-opties

Cilinderslot kopen?


Wilt u cilindersloten kopen? U heeft u keuze verschillende kwaliteiten cilinders. We hebben in onze webshop een selectie gemaakt met verschillende kwaliteiten cilinders. Standaard cilindersloten voor binnendeuren, cilinders met keurmerk of cilinders met certificaat. In de onderstaande video kunt u de verschillen bekijken, zodat u weet welk cilinderslot u het best kunt kopen.

Cilinderslot kopen

Cilindersloten worden vaak vervangen na verlies of diefstal van de huissleutels. Het vervangen van cilindersloten of cilindersloten gaat zeer eenvoudig. U hoeft niets de demonteren om het cilinderslot te vervangen.

In onze instructievideo laten wij u heel duidelijk zien hoe de cilinder te vervangen is. Wanneer u een cilinderslot wilt kopen is het voor ons erg belangrijk om de juiste lengtemaat te weten. De lengte van de cilinder is afhankelijk van de dikte van de deur en uiteraard de dikte van de schilden op de deur.

Lengtes bij cilinderslot kopen

Een standaard profielcilinder is 60mm lang en kan aan beide zijden met telkens 5mm verlengd worden.


Hoe u de cilinder moet opmeten laten wij zeer duidelijk zien door middel van de instructievideo op onze site. Let er wel op dat de cilindersloten aan de buitenzijde niet verder mag uitsteken dan 3mm. Wanneer deze verder uitsteekt is de cilinder te kraken met een grote tang.

Let op kwaliteiten bij een cilinderslot kopen:

Wanneer u cilindersloten nodig heeft voor buitendeuren is het verstandig om cilindersloten te kopen met een SKG keurmerk. Deze cilinders hebben een boorbescherming en zijn niet eenvoudig te manipuleren.
Voor buitendeuren hebben wij de cilindersloten in 2 kwaliteiten, zilver en goud.
De gouden cilindersloten zijn voorzien van een certificaat. Deze sleutels zijn niet na te maken en kunnen alleen met het certificaat nabesteld worden.

Deze cilindersloten worden vaak toegepast bij sluitsystemen met zogenaamde hoofd- en ondersleutels.

Bijvoorbeeld bij appartementencomplexen waarbij u een hoofdsleutel heeft voor de centrale voordeur die tevens op uw eigen appartement past maar uiteraard niet op de voordeur van het appartement naast u.

Een cilinderslot kopen kan zeer gemakkelijk via onze site. Wij assisteren u graag!