Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Hangsloten


Er zijn vele verschillende hangsloten. Zo zijn er hangsloten van messing of titalium. De titalium hangsloten zijn beter bestand tegen weersinvloeden en gaan minder snel roesten. Belangrijk is om ook te kijken naar onder andere de beugelhoogte, de dikte van de beugel en de kastbreedte, afhankelijk voor waar je hem gaat gebruiken.

Verder maken we onderscheid in hangsloten die gelijksluitend gemaakt kunnen worden met cilindersloten, hangsloten met hoge beugel, cijferhangsloten en discussloten. Je kunt hier gemakkelijk op filteren.

Filter op:

hangsloten gelijksluitend maken aan cilinders Hangsloten met hoge beugel Cijferhangsloten Discussloten


Hangslot kopen?


Bent u op zoek naar een degelijk hangslot? Bij Haverkamp bent u aan het juiste adres! Hangsloten zijn in diverse kwaliteiten leverbaar. Hierdoor variëren de prijzen ook sterk op internet.

Abus hangslot

In onze webshop hebben wij de focus gelegd op de hangsloten van Abus. Abus is een sterk merk welke jarenlange ervaring heeft met het maken van degelijke hangsloten. Bent u op zoek naar hele goedkope hangsloten, mail of bel dan met ons. Wij kunnen altijd even kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Elk hangslot heeft andere eigenschappen

Wij hebben hangsloten voor meerdere toepassingen en in alle maten en kwaliteiten. Via onze webshop Profielcilinder.nl hebben wij een aanbod van 19 verschillende hangsloten.

Voor ieder doeleinde hebben wij een passend hangslot. Het kleinste hangslot wat wij aanbieden is een kofferhangslot met een hele dunne beugel welk door de ritssluiting past van uw koffer.

Dit hangslot kunt u met een sleuteltje krijgen of met een cijfercode zodat u het sleuteltje niet kwijt kan raken.

Hangsloten met cijfercode hebben wij in meerdere maten voorradig. De code van het hangslot kunt u zelf instellen zodat u meerdere hangsloten kunt gebruiken met dezelfde code. Erg handig bij verenigingen waarbij het toegangshek door alle leden bediend moet kunnen worden.

De meeste hangsloten van Abus zijn tegenwoordig van Titalium en niet meer van messing. Titalium is een lichtgewicht aluminium legering die erg sterk is en lichter van gewicht! Het zwakste punt van een hangslot is altijd de beugel. Ondanks dat de beugel vaak van gehard staal is, is deze toch makkelijk door te knippen of te forceren.

Bij de discus hangsloten zit de beugel grotendeels afgeschermd in het huis opgesloten waardoor deze moeilijk te forceren is. De discus hangsloten=hebben wij in meerdere uitvoeringen en zijn uiteraard ook gelijksluitend te bestellen zodat u met 1 sleutel meerdere hangsloten kan bedienen.
Let op: bij permanent buiten gebruik moet u het discus hangslot nemen met volledig RVS binnenwerk zodat u jarenlang plezier houdt van een goed werkend hangslot.

Naast de discus hangsloten zijn er ook de Granit hangsloten. Deze hangsloten zijn zelfs niet te kraken met een betonschaar en hebben zodoende een VDS-keur voor de verzekeringsmaatschappij. VDS Hangsloten en kettingsloten zijn verplicht voor boten en motoren.

Gelijksluitende hangsloten

Wanneer u meerdere hangsloten wilt kopen is het handig om deze hangsloten uit te voeren met dezelfde sleutel. Wij hebben meerdere gelijksluitende series voorradig zodat u later altijd hangsloten kunt bijkopen op dezelfde sleutel.

Hangslot en cilinders

Hangsloten in combinatie met profielcilinders zijn gelijksluitend te verkrijgen. Hiermee heeft u dus maar één sleutel nodig voor zowel cilindersloten als hangsloten. Kies hiervoor de hangsloten Abus 86/TI55, de Abus 83/55 of de Abus 83 CS55.