Hoe werkt het?
Binnendeur cilinders
Geen keurmerk
Extra sleutel
brons bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 2 sterren
Extra sleutel zilver**
bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 3 sterren
Extra sleutel zilver***
bijbestellen
CERTIFICAATCILINDERS
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen
Certificaatcilinders met keersleutel
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen

SKG 3 sterren cilinder

kies-uw-opties

SKG 3 sterren cilinder


Sinds een jaar is er een inbraakmethode die snel aan populariteit wint. Met de zogenaamde kerntrekker kan het dievengilde op een eenvoudige wijze het cilinderslot uit uw deur trekken.

Met SKG 3 sterren cilinders voorkomt u dat uittrekken van een cilinder. In het huis van de SKG 3 sterren cilinders zitten hardstalen anti-boor stiften. Door deze stiften kan er geen schroef in de cilinder gedraaid worden waardoor de kurkentrekker zijn werk niet kan doen.

SKG 3 sterren cilinders in twee uitvoeringen

De SKG 3 sterren cilinders verkopen wij in 2 uitvoeringen. Met een standaard sleutel, welk dus te kopiëren is en met gecertificeerde sleutels.


Alleen met het bijgeleverde certificaat zijn dan sleutels te bestellen van deze SKG 3 sterren cilinders. Voordeel daarvan is dat u altijd controle houdt over het aantal sleutels. Vandaar ook dat de SKG 3 sterren cilinders met certificaat voornamelijk verkocht worden aan bedrijven, winkel- en kantoorpanden.

SKG 3 sterren cilinders gelijksluitend

Wij kunnen de SKG 3 sterren cilinders zelf gelijksluitend maken, behalve uiteraard de gecertificeerde cilindersloten.

Wij hebben de meeste verlengingen op voorraad en kunnen de SKG 3 cilinders desgewenst leveren met een knop aan de binnenzijde. Deze cilindersloten zijn leverbaar in alle mogelijke lengtes.
Voordat u de cilindersloten besteld is het handig om het filmpje te bekijken op onze webshop. Hier laten wij heel duidelijk zien hoe u de cilinder moet opmeten.

Cilinder kwaliteiten

Wij leveren via onze webshop 4 kwaliteiten cilindersloten. Onze Zilver-kwaliteit met SKG 2 sterren is nog steeds de meest verkochte cilinder.

Echter de verkoop van de SKG 3 sterren cilinders groeit erg snel. Wij kunnen de SKG 3 sterren cilinders binnen 48 uur bij afleveren.

Echter de gecertificeerde SKG 3 sterren cilinders hebben een levertijd van 1 week.