Hoe werkt het?
Binnendeur cilinders
Geen keurmerk
Extra sleutel
brons bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 2 sterren
Extra sleutel zilver**
bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 3 sterren
Extra sleutel zilver***
bijbestellen
CERTIFICAATCILINDERS
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen
Certificaatcilinders met keersleutel
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen

SKG 3 cilinder

kies-uw-opties

SKG 3 cilinder


Wij maken alle soorten cilindersloten zelf gelijksluitend. Nog steeds zijn SKG 2 sterren cilinders de meest verkochte, echter de SKG 3 sterren cilinder is sterk in opkomst.

Het verschil tussen de SKG 2 cilinder en de SKG 3 cilinder zit in de beveiliging tegen het zogenaamde kerntrekken.

SKG 3 cilinder beter tegen inbraak

Er is een nieuwe methode van inbreken erg populair aan het worden en dat is het kerntrekken van een cilinderslot.

Hoe gaat dat in het werk: het dievengilde kan met een soort kurkentrekker de kern uit een cilinderslot trekken. Ze draaien een hardstalen schroef in de kern van een cilinderslot en met een soort


kurkentrekker kan je dan de hele kern naar buiten trekken, waarna de deur met een simpele schroevendraaier te openen is.

Deze methode is wel mogelijk bij een SKG 2 cilinder maar dus niet bij een SKG 3 cilinder. Dus al heeft u het allerbeste slot en veiligheidsbeslag gemonteerd op de voor- of achterdeur, tegen het kerntrekken is alleen de SKG 3 cilinder beschermd.

Doordat deze methode geen lawaai maakt en relatief snel gaat, waarschuwt de Politie iedereen voor deze nieuwe inbraakmethode.

SKG 3 cilinder en Politiekeurmerk

Voor het Politiekeurmerk wordt nu ook geadviseerd uw huidige cilinderslot te vervangen door een SKG 3 cilinder of om het veiligheidsbeslag te vervangen
door nieuw beslag met kerntrekbeveiliging. Wij leveren de SKG 3 cilinder zowel met standaard sleutel als met een gecertificeerde sleutel. De SKG 3 cilinder met certificaat heeft het grote voordeel dat van deze profielcilinders de sleutels niet te kopiëren zijn.

Daarom wordt de SKG 3 cilinder vaak verkocht aan bedrijven en kantoren zodat je altijd controle houdt over het aantal sleutels. Bij bedrijven en kantoren wordt tevens vaak gebruik gemaakt van een sleutelplan. Wij hebben de SKG 3 cilinder in meerdere uitvoeringen.

Naast alle lengtes leveren wij de SKG 3 cilinder ook met knop of als halve cilinder. Wij maken deze cilinders zelf gelijksluitend zodat wij alle cilindersloten vaak binnen 24 uur kunnen leveren.