Nemef Entr

kies-uw-opties

Nemef Entr


De Nemef Entr is een revolutionair nieuw cilinderslot. Het openen van uw deur met een sleutel is vanaf nu verleden tijd.

U kunt dit cilinderslot namelijk openen door middel van een mobiele App (IOS en Android) of een afstandsbediening. Ook kunt u gebruik maken van één van de andere toegangsmogelijkheden.

Nemef Entr, hoe gaat het in zijn werk?

De Nemef Entr vervangt uw huidige cilinderslot. Het cilinderslot in uw huidige deur is eenvoudig te vervangen voor een ander cilinderslot. Als u de Nemef Entr bestelt krijgt u een nieuw cilinderslot inclusief de elektronica.

Stap 1: Meet uw huidige cilinderslot op. Zie instructievideo. De lengte van de cilinder welke aan de binnenzijde van uw deur zit zal in verband met de elektronica 5mm langer zijn.

Stap 2: Bestel de juiste maat van de Nemef Entr via onze webshop.

Stap 3: Vervang uw huidige cilinderslot voor de nieuwe Nemef Entr.

Let op dat u uw cilinderslot nog even activeert voor uw mobiele App als u hier gebruik van wilt maken. Een instructiehandleiding wordt meegestuurd.

Tevens kunt u gebruik maken van onze video "Nemef Entr installeren" of "Nemef Entr programmeren". Mocht u nog vragen hebben, kunt u uiteraard gebruik maken van onze telefonische helpdesk.

De toegangsmogelijkheden van de Nemef Entr

De Nemef Entr is een “slim” cilinderslot. Al jarenlang maken we onze deur open met een sleutel. Vanaf nu is het mogelijk om het cilinderslot op andere manieren te openen.

De Nemef Entr openen via App: Bijna iedereen heeft een smartphone in zijn of haar bezit. Het is hiermee fantastisch om de deur te openen door middel van een mobiele App. In de App (IOS en Android) kunt u meerdere digitale sleutels toevoegen als er meerdere deuren voorzien zijn van de Nemef Entr.
De Nemef Entr openen met afstandsbediening: Bij de Nemef Entr krijgt u een afstandsbediening bijgeleverd. Één druk op de knop en u kunt uw cilinderslot openen.

De Nemef Entr openen met Keypad: Optioneel kunt u een een Keypad bijbestellen zodat u door middel van een pincode uw deur kunt openen.

De Nemef Entr openen met Fingerprint: Optioneel kunt u door middel van Fingerprint uw deur openen.

Tot slot kunt u altijd nog uw deur openen met een sleutel mocht de elektronica niet meewerken of als sommige familieleden nog niet kunnen wennen aan al deze nieuwe mogelijkheden.

De Nemef Entr kan gelijksluitend gemaakt worden met andere cilindersloten. Kies hiervoor de Nemef cilinder NF3 en vink "gelijksluitend" aan.

Kortom, de Nemef Entr biedt vele mogelijkheden. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op.