Knopcilinder

kies-uw-opties

Knopcilinders


Wij hebben een ruim assortiment knopcilinders in ons assortiment. Er is keuze uit verschillende soorten kwaliteiten en merken. Ook kunt u kiezen voor normale knopcilinders (Eenzijde met sleutel en aan de binnenzijde een knop) of halve knopcilinders (buitenzijde geen sleutel, alleen een knop aan de binnenzijde). Elke knopcilinder kunt u combineren met halve of dubbele cilinders, waarbij u dus met één sleutel verschillende cilinders kunt bedienen. Let wel: Dit kan alleen binnen dezelfde kwaliteit / type.
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 21

Pagina
per pagina
 1. Cilinderslot Pfaffenhain ICSA knopcilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 35,30 Special Price € 26,55
 2. Cilinderslot Abus E50 knopcilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 36,65 Special Price € 27,55
 3. Halve knopcilinder Abus E60
  Rating:
  0%
  Regular Price € 35,25 Special Price € 25,95
 4. Halve knopcilinder Pfaffenhain
  Rating:
  0%
  Regular Price € 38,00 Special Price € 27,30
 5. Cilinderslot Abus E60 SKG2 knopcilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 49,95 Special Price € 33,70
 6. Cilinderslot Winkhaus XR knopcilinder SKG2
  Rating:
  0%
  Regular Price € 56,65 Special Price € 42,60
 7. Cilinderslot Pfaffenhain EA SKG3 knopcilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 59,90 Special Price € 43,15
 8. Cilinderslot Vitess knopcilinder SKG3
  Rating:
  0%
  Regular Price € 97,35 Special Price € 67,75
 9. Cilinderslot Wavy Line Pro SKG3 knopcilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 129,99 Special Price € 93,00
 10. Cilinderslot Pfaffenhain Bravus SKG3 knopcilinder
  Rating:
  0%
  Regular Price € 123,55 Special Price € 86,75
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 21

Pagina
per pagina

Knopcilinder kopen


Bij elke bouwmarkt kunt u terecht voor nieuwe profielcilinders. Echter wanneer er verschillende lengtematen zijn of een knopcilinder of halve cilinder, dan houdt het snel op bij alle winkels.

Haverkamp Deventer is een gespecialiseerde winkel op het gebied van sloten en profielcilinders. Wij maken zelf alle profielcilinders gelijksluitend ook in combinatie met een knopcilinder zodat u maar 1 sleutels nodig heeft voor alle deuren.

Het gemak van een knopcilinder

Een knopcilinder wordt vaak toegepast bij een voor- of achterdeur zodat u deze snel op slot kan doen zonder daarvoor een sleutel nodig te hebben.

Een ander voordeel van een knopcilinder is dat u niet meer kan vergeten om de sleutel uit de binnenkant van het slot te halen. Wanneer deze sleutel aan de binnenkant blijft zitten is de profielcilinder aan de buitenkant vaak niet te bedienen. Met een knopcilinder sluit u de deur dus makkelijker af. Echter er schuilt ook een gevaar bij een knopcilinder.

De knop mag eigenlijk niet zichtbaar zijn van buitenaf. Bij een dichte deur zonder glas is een knopcilinder een prima optie. Bij een glasdeur moet u erop letten dat de knop niet zichtbaar is en daardoor uitnodigend voor het dievengilde.

Knopcilinder kwaliteiten

Wij hebben 4 verschillende kwaliteiten profielcilinders. De Brons cilinder is een prima profielcilinder voor een lage prijs.

Deze profielcilinder bevelen wij aan voor binnendeuren en kunnen wij gelijksluitend maken, ook in combinatie met een knopcilinder of halve cilinders. Verlengde cilinders zijn niet leverbaar in de Brons kwaliteit.

De Zilver uitvoering is wel geschikt voor buitendeuren en hebben wij in 2 kwaliteiten. De Abus cilinder met SKG 2 sterren en de Pfaffenhain profielcilinder met SKG 3 sterren cilinder.

De Pfaffenhain profielcilinder is beschermd tegen het zogenaamde kerntrekken. Dit is de snelst groeiende manier van inbraak waarbij met een soort kurkentrekker de cilinder op een eenvoudige manier uit het slot getrokken kan worden. Uiteraard leveren wij de Zilver profielcilinders ook in combinatie met een knopcilinder of een halve cilinder.

De beste profielcilinder is onze gecertificeerde Goud cilinder. Deze profielcilinder wordt geleverd met een zogenaamde keersleutel welk op 2 manieren in het slot gestoken kan worden. De Goud cilinder is minder gevoelig voor stof, vuil en vocht.

De sleutels van deze cilinder zijn beschermd middels het meegeleverde certificaat. Daarom wordt deze cilinder vaak bij bedrijven of instellingen gebruikt zodat u altijd controle houdt over het aantal sleutels. Ook de goud cilinder is in alle verlengingen beschikbaar en in combinatie met een knopcilinder.

Wanneer u een knopcilinder gaat bestellen let u dan wel goed op de lengte. De lengte van een knopcilinder is afhankelijk van de dikte van de deur, zie ons filmpje Cilinderslot opmeten. Daarnaast moet u opgeven aan welke zijde de knop moet zitten bij een knopcilinder.