Hoe werkt het?
Binnendeur cilinders
Geen keurmerk
Extra sleutel
brons bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 2 sterren
Extra sleutel zilver**
bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 3 sterren
Extra sleutel zilver***
bijbestellen
CERTIFICAATCILINDERS
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen
Certificaatcilinders met keersleutel
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen

Dubbele cilinder

kies-uw-opties

Dubbele cilinder


Wanneer u een dubbele cilinder zoekt voor uw voordeur of achterdeur dan moet u op de volgende kenmerken letten voordat u deze bestelt. De lengte van een dubbele cilinder verschilt vaak en is afhankelijk van de dikte van de deur.

Lengte dubbele cilinder

De meeste deuren hebben een dikte van 40mm. Inclusief de deurschilden geeft dat een lengtemaat van 60mm. De standaard maat voor een dubbele cilinder is dan ook 60mm.

Regelmatig is er sprake van een extra dikke deur waar de lengte van dubbele cilinder op aangepast moet worden. Ook kunststof deuren of aluminium deuren zijn vaak dikker dan 40mm waardoor de dubbele cilinder uiteraard langer moet worden.

Hoe u de lengte van een dubbele cilinder moet opmeten kunt u zien in deze duidelijke instructievideo cilinderslot opmeten.

Deze video laat duidelijk zien dat een dubbele cilinder zowel aan de linker zijde als aan de rechterzijde verlengd kan worden met telkens 5mm.

Naast de lengte kunt u een dubbele cilinder ook in verschillende kwaliteiten krijgen. Wij verkopen de standaard kwaliteit (Brons) welk vaak gebruikt wordt voor binnendeuren. De zilveren kwaliteit is de betere profielcilinder welk meestal op buitendeuren wordt toegepast.

Dubbele cilinder SKG

Dit cilinderslot is goedgekeurd voor het Politiekeurmerk en is een zogenaamde SKG Cilinder. Wij maken deze profielcilinders gelijksluitend en in combinatie met een halve cilinder, een knopcilinder en uiteraard de dubbele cilinder in alle lengtematen.

De beste kwaliteit zijn de cilindersloten Goud. Deze dubbele cilinders worden geleverd met een certificaat.
De sleutels van deze cilindersloten zijn niet te kopiëren. Ook door ons niet! Alleen met behulp van het meegeleverde certificaat zijn sleutels bij te bestellen.

Dubbele cilinder in sluitsysteem

Deze dubbele cilinders worden vaak toegepast bij bedrijven, kantoren en instellingen zodat u altijd controle houdt over het aantal sleutels welk in omloop zijn. Dubbele cilinders in de gouden kwaliteit passen wij ook vaak toe in een sluitsysteem. Bij een sluitsysteem zijn er hoofdsleutels of lopers en ondersleutels.

Juist bij de hoofdsleutels is het belangrijk dat deze niet gekopieerd kunnen worden zonder uw toestemming. In onze webshop kunt bij elke dubbele cilinder bestellen tot een lengte van wel 100mm. Ook extreem lange lengtes kunnen geleverd worden maar die hebben wij niet op voorraad. Cilindersloten kopen doet u bij de specialist!