Hoe werkt het?
Binnendeur cilinders
Geen keurmerk
Extra sleutel
brons bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 2 sterren
Extra sleutel zilver**
bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 3 sterren
Extra sleutel zilver***
bijbestellen
CERTIFICAATCILINDERS
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen
Certificaatcilinders met keersleutel
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen

Cilindersloten met certificaat

kies-uw-opties

Cilindersloten met certificaat

Ben je op zoek naar cilindersloten met certificaat? Wij hebben een groot assortiment met diverse cilindersloten in ons assortiment. Certificaatcilinders hebben als voordeel dat sleutels niet zonder het pasje (sleutelcertificaat) bijgemaakt kunnen worden.

Cilindersloten met certificaat

De cilinders met certificaat hebben als voordeel dat sleutels dus niet zomaar bijgemaakt kunnen worden, zonder vertoon van het pasje. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld tijdelijk iemand een sleutel uitleent, waarvan je wel zeker wilt weten dat de sleutel niet bijgemaakt is.

Nalevering van cilinders met certificaat

Als je een nieuwe set cilinders besteld krijg je een certificaat meegestuurd. Met dit certificaat kunnen er cilinders en/of sleutels nabesteld worden.

Mocht u al een sleutelcertificaat hebben, kunnen wij in de meeste gevallen sleutels of cilinders nabestellen.
Bekende sleutelmerken welke certificaat cilinders hebben zijn Nemef, Lips, Mauer, M&C, DOM, Abus, Pfaffenhain, Axa, Winkhaus, Evva, GeGe, CES en ISEO.

Cilinders met getande of keersleutel

Er zijn verschillende typen cilindersloten. Zo is er verschil tussen SKG2 en SKG3 cilinders, waarbij SKG3 cilinders bestand zijn tegen het kerntrekken.

Daarnaast heb je sleutels met tandjes of je hebt een zogenoemde “keersleutel”. Dit is een sleutel waarbij je geen boven- of onderkant hebt en dus op beiden manieren in het slot kunt steken.

Dit zijn bijvoorbeeld de Pfaffenhain Bravus cilinders.

Maatvoeringen en types

Cilindersloten met certificaat zijn verkrijgbaar in halve cilinders, dubbele cilinders en knopcilinders. Deze zijn daarnaast weer verkrijgbaar in elke gewenste maat vanaf 30/30mm.

De verlengingen gaan steeds per 5mm per zijde. Deze cilinders zijn allemaal gelijksluitend verkrijgbaar. Dit wil zeggen dat ze allemaal op dezelfde sleutel gemaakt kunnen worden.