Hoe werkt het?
Binnendeur cilinders
Geen keurmerk
Extra sleutel
brons bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 2 sterren
Extra sleutel zilver**
bijbestellen
Buitendeur cilinders
SKG 3 sterren
Extra sleutel zilver***
bijbestellen
CERTIFICAATCILINDERS
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen
Certificaatcilinders met keersleutel
SKG 3 sterren
Extra sleutel goud
bijbestellen

3 gelijksluitende cilinders

kies-uw-opties

3 gelijksluitende cilinders


Het is handig om verschillende deuren met één sleutel te kunnen openen. Cilinders zijn gelijksluitend te maken zodat er bijvoorbeeld er 3 gelijksluitende cilinders gemaakt worden waarbij deze allemaal met één sleutel te openen zijn.

Setje van 3 gelijksluitende cilinders

Ben je op zoek naar een setje van 3 gelijksluitende cilinders? Bij ons bent u dan bij het juiste adres. Wij kunnen namelijk meerdere cilinders op één sleutel maken.

Wij kunnen halve cilinders, dubbele cilinders en knopcilinders combineren met elkaar zodat de 3 cilinders allemaal gelijksluitend worden.

Cilinders gelijksluitend naleveren

Heeft u al gelijksluitende cilinders bij ons gekocht, dan kunnen wij cilinders naleveren op basis van uw huidige sleutel. Als u al bestaande cilinders heeft, dan kan dit soms ook geleverd worden.

Het handigste is om dan even een foto te maken van uw huidige sleutel en deze naar ons te sturen.

Merken gelijksluitende cilinders

Wilt u 3 gelijksluitende cilinders? Wij kunnen verschillende merken cilinders leveren. Zo hebben leveren wij cilinders van Pfaffenhain, Abus, Mauer, Evva en Nemef.
Cilinders van hetzelfde merk en type zijn gelijksluitend leverbaar zodat een setje van 3 gelijksluitende cilinders geleverd kan worden.

3 gelijksluitende cilinders uit voorraad leverbaar

Een setje van 2 gelijksluitende cilinders of 3 gelijksluitende cilinders is uit voorraad leverbaar. Wij hebben namelijk een eigen werkplaats waar wij de SKG cilinders maken. De cilinders worden dezelfde dag verzonden.