2 gelijksluitende cilinders

kies-uw-opties

2 gelijksluitende cilinders


Kies hieronder uit één van de gelijksluitende sets van 2 stuks. Wij kunnen een set van 2 cilinders leveren in verschillende kwaliteiten en merken. Combinaties tussen halve, dubbele of knopcilinders is allemaal geen probleem.
Wilt u meer cilinders of deze zelf samen stellen? Bekijk dan het tabblad cilindersloten.
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Set van 2 gelijksluitende cilindersloten Pfaffenhain SKG3 Vitess certificaat
  Rating:
  0%
  Regular Price € 171,20 Special Price € 125,30
 2. Set van 2 gelijksluitende cilindersloten Pfaffenhain SKG3
  Rating:
  0%
  Regular Price € 89,00 Special Price € 65,00
 3. Set van 2 gelijksluitende cilindersloten Abus SKG2
  Rating:
  0%
  Regular Price € 62,60 Special Price € 45,60
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

2 gelijksluitende cilinders


Bent op zoek naar een setje van 2 gelijksluitende cilinders? In onze webshop heeft u de mogelijkheid om 2 cilinders gelijksluitend te combineren. Wij hebben verschillende cilinders in ons assortiment. In onze video wordt uitleg gegeven over de verschillende kwaliteiten cilinders.

Setje van 2 gelijksluitende cilinders

Bent u op zoek naar 2 gelijksluitende cilindersloten , dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om 2 of meer cilinders te combineren. Een setje van 2 cilinders wordt standaard geleverd met 6 sleutels in totaal.

Typen gelijksluitende cilinders

Er zijn verschillende typen cilinders. Zo zijn halve, dubbele of knopcilinders. Ook zijn er van elk typen verschillende maatvoeringen. Met halve cilinders kunt de cilinder aan één kant bedienen.

Bij dubbele cilinders kan dit aan beiden zijden. Met een knopcilinder kunt u aan de buitenzijde de cilinder bedienen met de sleutel en aan de binnenzijde met de knop. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld een noodsituatie.

2 gelijksluitende cilinders uit voorraad leverbaar

Gezien wij een eigen werkplaats hebben en praktische alle cilinders op voorraad hebben, kunnen we cilinders voor u ter plekke op maat maken. Hiermee kunnen wij een setje van 2 gelijksluitende cilinders snel naar u leveren.