Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Cilinders voor oplegsloten (ombouwsets)


Onderstaande ombouwsets zijn bedoeld om de cilinders van een oplegslot te vervangen. De meest voorkomende oplegsloten zijn van Lips, Yale en Cisa. Alle ombouwsets hieronder zijn gelijksluitend te maken met normale profielcilinders. Bij de Pfaffenhain SKG3 standaard cilinders kan dit met elk type ombouwset. Bij de certificaat cilinders zijn dit voornamelijk de standaard staartcilinder een het ombouwset van Lips.

Modellen waar ombouwsets voor beschikbaar zijn: "Pfaffenhain SKG3", "Pfaffenhain Vitess", "Pfaffenhain Wavy Line Pro", "Pfaffenhain Bravus"

De Cisa oplegsloten (en ook veel andere oude oplegsloten) hebben vaak een knopje aan de binnenkant om de deur te vergrendelen. Aan de buitenzijde wordt dan een losse staartcilinder geplaatst. De ombouwsets van Lips passen vrijwel altijd in één keer. Bij de ombouwsets van Yale moet vaak een kleine aanpassing gedaan worden. Wij kunnen dit voor u verzorgen als u het oplegslot kunt opsturen naar ons. Ook kunnen we u telefonische support bieden bij de montage hiervan.
 • Ombouwset Lips oplegslot SKG3 (diverse kwaliteiten)

  Ombouwset Lips oplegslot met Pfaffenhain SKG2

  Normale prijs: € 89,00

  Special Price € 66,75

 • Ombouwset Yale oplegslot SKG2 (diverse kwaliteiten)

  Ombouwset Yale oplegslot met Pfaffenhain SKG2

  Normale prijs: € 89,00

  Special Price € 66,75

 • Buiten staartcilinder SKG3 (diverse kwaliteiten)

  Buiten staartcilinder SKG3 (diverse kwaliteiten)

  Normale prijs: € 51,25

  Special Price € 38,00

 • 3 artikel(en)