Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Nuki slim deurslot 2.0

profilzylinder
25%
Internet
Korting
Kies opties:
Wij raden aan om een cilinder te plaatsen met "Nood & Gevaar" optie. Hiermee kun je altijd nog met de sleutel naar binnen, mocht de batterijen van de Nuki leeg zijn.
€ 199,00

Merk: Nuki
Levertijd: Op voorraad


Prijs per stuk:
€ 199,00
Incl. BTW
Aantal:

Inhoud Nuki 2.0 pakket

 • Nuki, slim slot
 • Montageplaat / bevestigingsmateriaal / gebruikershandleiding
 • Gratis mobiele App (Android / IOS)
 • Gratis desktop applicatie voor beheer

 • Uitgebreide informatie over de Nuki lezen? Lees dan verder op onze Slimmeslotenshop.nl, zie: Nuki informatie pagina.

  Nuki slim deurslot

  Met de Nuki kan je de deur met je smartphone of afstandsbediening open sturen. De Nuki wordt over je huidige sleutel geplaatst aan de binnenzijde van je deur, daarmee hoef je dus geen ingewikkelde aanpassingen te doen. Verstandig is om wel een cilinder met "Nood en Gevaar" mee te bestellen. Hiermee kan je van buitenaf altijd nog met de sleutel naar binnen (als backup).

  Nuki smartphone en afstandsbediening funcie

  Met de Nuki kan je de deur dus openen met je smartphone of afstandsbediening. Met behulp van de Nuki Bridge kan je bovendien ook op afstand de deur openen, dus ook als je even niet thuis bent en je vrienden staan voor de deur. Cool toch? Zeker erg handig als je hem combineert met een deurbel-video waarbij je een melding krijgt als iemand aanbelt. De Bridge koppel je aan je Wifi en daarmee is je deurslot waar ook in de wereld te openen. Bestel je hem zonder Bridge, dan kan je alleen in de buurt van het slot de deur openen.

  Nuki eigenschappen

  De Nuki heeft daarnaast nog een aantal leuke eigenschappen. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat de deur automatisch open gaat als je in de buurt bent. Dit noemen we de "Auto unlock" functie. Via de Smartphone App kan je bovendien gebruikers aanmaken / digitale sleutels uitgeven. Dit kan zelfs voor één dag, of een uur. Je kan dit allemaal zelf instellen namelijk. Met de Web- functie kan je zelfs achter je PC de deur open sturen.

  Beoordelingen