Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Nuki 2.0 Combo (Inclusief Bridge)

profilzylinder
25%
Internet
Korting
Kies opties:
Wij raden aan om een cilinder te plaatsen met "Nood & Gevaar" optie. Hiermee kun je altijd nog met de sleutel naar binnen, mocht de batterijen van de Nuki leeg zijn.
€ 259,00

Merk: Nuki
Levertijd: Op voorraad


Prijs per stuk:
€ 259,00
Incl. BTW
Aantal:

Inhoud Nuki combo

 • Nuki, slim slot
 • Online bridge
 • Montageplaat / bevestigingsmateriaal / gebruikershandleiding
 • Gratis mobiele App (Android / IOS)
 • Gratis desktop applicatie voor beheer

 • Wil je meer lezen over de Nuki? Lees dan verder op onze Slimmeslotenshop webshop op de Nuki informatie pagina.

  Nuki combi, slim deurslot inclusief bridge

  Met de Nuki Combi kan je verschillende dingen instellen. Zo kan je op afstand de deur openen, omdat je Nuki Bridge gekoppeld is met je Wifi netwerk. Je kunt dus wereldwijd je deur open sturen, zonder dat je hiervoor thuis hoeft te zijn. Ben je in de buurt van je slot dan kan de "Auto Unlock" functie ervoor zorgen dat je niet naar je sleutels, afstandsbediening of smartphone hoeft te zoeken. Dus met je volle boodschappentas loop je zo naar binnen.

  Je hoeft je kinderen geen sleutel meer te geven, omdat je op afstand de deur kunt openen voor hun. Ideaal in combinatie met een deurbel video. Als je kinderen een smartphone hebben voeg je ze eenvoudig toe in het systeem, waardoor ze zelf naar binnen kunnen gaan. Wil je weten of ze goed thuis zijn gekomen? Dan kijk je even in het logboek in je smartphone of ze al binnen zijn.

  Met de "Auto unlock" wordt de deur automatisch weer afgesloten. Ideaal, want je hoeft na het dichtgooien van de deur deze niet meer op slot te draaien. Dit wordt voor je gedaan!

  Nuki toegangscontrole

  Als beheerder van de mobiele App bepaal je zelf wat er met het slot gebeurd. Zo voeg je eenvoudig gebruikers toe en geef je hun rechten. Bijvoorbeeld om een vaste dag in de week, een specifiek uur of bepaalde dagen naar binnen te mogen. Je kan ook tijdelijk toegang geven voor een paar dagen.

  Beoordelingen