Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Swipe to the left

Yale Smart Living alarmsysteem

Yale Smart Living alarmsysteem
28 december 2017

Vanaf heden kunt u bij Haverkamp het Smart Living alarmsysteem van Yale verkrijgen. Smart Living zijn slimme veiligheidsproducten zoals alarmsystemen, camera’s en rookmelders. Alles is met elkaar verbonden en te beheren via handige apps. Zo heeft u volledige controle over de beveiliging van uw huis, waar u ook bent!

De Smart Living producten van Yale passen precies bij de manier waarop we tegenwoordig ons leven leiden. Het biedt de beveiliging, het gemak en de flexibiliteit die past bij deze tijd.

Smartphone

De beveiliging van uw huis beheren met uw smartphone, zo kunt u met een gerust gevoel de deur uit! Alle producten zijn verbonden via handige apps. Zo kan er bekeken worden wie er thuis is gekomen of het alarm in of uit heeft geschakeld. Wanneer bijvoorbeeld een indringer wordt gedetecteerd of het rookalarm af gaat, wordt het alarm geactiveerd door de Smart Hub (de Smart Hub verbind alle apparaten aan elkaar). Wanneer de Smart Hub wordt geactiveerd ontvangt u ook direct een melding op uw smartphone.

Smart Living in 3 stappen

1. Kies uw alarmsysteem

Een alarm systeem van Yale bevat alles wat u nodig heeft om te beginnen. U kunt kiezen voor een basissysteem zonder app, of voor meer gemak en bediening op afstand de Smartphone alarmsystemen.

2. Voeg extra accessoires toe

U kunt uw systeem uitbreiden met extra accessoires zoals camera’s, rookmelders, slimme stekkerschakelaars of een sensor om de temperatuur in uw woonkamer uit te lezen.

3. Eenvoudige installatie

Alle alarmsystemen zijn voorgeprogrammeerd. Koppel de Smart Hub met internet en download de ‘Yale Smart Living home’ app. Pas het systeem aan op uw wensen en ervaar het gemak.

Assortiment

Het assortiment van Yale Smart Living bestaat uit drie soorten alarmsystemen, 12 accessoires, smart locks en draadloze camera’s.

U kunt kiezen voor een standaard alarmsysteem en twee Smartphone alarmsysteem. Het standaard alarmsysteem wordt geleverd met een interne sirene en bedieningspaneel, ideaal voor kleinere huizen. Het Smartphone alarmsysteem Lite is de ideale starter-set om uw huis een ‘smart home’ te maken. Het Smartphone alarmsysteem Camera beschikt zoals de naam het al zegt, over een camera.

U kunt uw alarmsysteem met de volgende accessoires uitbreiden: de Smart Hub, bewegingssensor, deur-/raamcontact, bedieningspaneel, afstandsbediening, rookmelder, paniekknop, sirene, camera met bewegingssensor, videocamera met bewegingssensor, videocamera met bewegingssensor, klimaatsensor en een stekkerschakelaar.

Ook is Yale Smart Living te koppelen aan uw Nemef Entr.

Yale biedt ook draadloze camera’s aan die zorgen voor extra veiligheid. Met uw smartphone kunt u op afstand zien en horen wat er in uw huis afspeelt

Van meldingen op uw smartphone dat er iemand thuiskomt, het bekijken van beelden via draadloze camera’s tot het signaleren van indringers of rook bij brand..

Met Smart Living heeft u alles onder controle!