Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Swipe to the left

Sleutelkluisje kopen

Sleutelkluisje kopen
20 oktober 2017

U wilt graag een sleutelkluisje kopen, maar wat is een sleutelkluisje precies en waarom zit er zoveel verschil in prijs?

Een sleutelkluisje is ontworpen om sleutels veilig in op te bergen. Een sleutelkluisje is ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld kinderen die uit school komen wanneer er niemand thuis is, vrienden en familie, maar ook bijvoorbeeld voor de thuiszorg of de schoonmaakster. De meeste sleutelkluisjes zijn uitgevoerd met een codeslot dat makkelijk te veranderen is. Hierdoor is het gebruik van een sleutelkluisje veilig en gebruiksvriendelijk!

Soorten sleutelkluisjes

Maar welk sleutelkluisje is nou ideaal voor u? Het verschil in sleutelkluisjes zit hem in de kwaliteit, en hoe zwaar het sleutelkluisje is uitgevoerd. Een voorbeeld van een heel gebruiksvriendelijk sleutelkluisje wat niet gekeurd is, is de Masterlock ML5401. Dit sleutelkluisje is omdat het niet gekeurd is een stuk goedkoper! Het ene kluisje is beter bestand tegen inbraak dan de andere. Op kluisvoordeel bieden wij zelfs een sleutelkluis aan met het SKG2 keurmerk. De Puck Keysafe is het enige sleutelkluisje dat te openen is met een codeslot én SKG2 gekeurd is!

Bekijk ons assortiment aan sleutelkluisjes op kluisvoordeel.nl. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Puck KeysafeMasterlock ML5401