9.1 1556 Beoordelingen Goede prijs. Helder geen verborgen kosten.

Totaal gemiddelde score (Gebaseerd op 1556 beoordelingen) 9.1

Review door taco uit ZUTPHEN

31-10-2017

taco geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Goede prijs. Helder geen verborgen kosten.

8

Review door Eric uit Lelystad

24-10-2017

Eric geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
8

Review door van den Weygaert uit roeselare

24-10-2017

van den Weygaert geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door uit Velp

24-10-2017

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Zeer goede service. Staan telefonisch voor je klaar als je hulp nodig hebt

10

Review door Freek S uit Eindhoven

20-10-2017

Freek S geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, goede kwaliteit

8

Review door uit

14-10-2017

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
9

Review door Erik uit Hove, Belgie

11-10-2017

Erik geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Correct levering. Goede producten aan scherpe prijzen.

8

Review door Alphons Koster uit Hengelo

04-10-2017

Alphons Koster geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Speciale opdracht is correct en snel afgehandeld.

10

Review door Gerrit uit Hierden

04-10-2017

Gerrit geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door GDY Housing uit AMSTERDAM

04-10-2017

GDY Housing geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10
Mede mogelijk gemaakt door Kiyoh

Beoordelingen

Haverkamp is al 80 jaar de sleutel- en slotenspecialist van Deventer. Naast sleutels en sloten hebben wij een speciale cilinderafdeling waar wij alle soorten cilinders en sluitsystemen maken.

Profielcilinders met of zonder certificaat en leverbaar in alle mogelijke lengtes. Alles te bedienen met 1 sleutel maar ook te leveren in een sluitsysteem met hoofd- en ondersleutels.

De meeste cilinders leveren we binnen 48 uur. Het bestellen gaat heel makkelijk!