Totaal gemiddelde score (Gebaseerd op 1551 beoordelingen) 9.1

Review door uit

14-10-2017

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
9

Review door Erik uit Hove, Belgie

11-10-2017

Erik geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Correct levering. Goede producten aan scherpe prijzen.

8

Review door Alphons Koster uit Hengelo

04-10-2017

Alphons Koster geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Speciale opdracht is correct en snel afgehandeld.

10

Review door Gerrit uit Hierden

04-10-2017

Gerrit geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door GDY Housing uit AMSTERDAM

04-10-2017

GDY Housing geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door Robert uit Almere

03-10-2017

Robert geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Snelle levering, spullen erg goed verpakt, duidelijke site, soepele cilinders. Ik had 5 verschillende cilinders met allemaal gelijke sleutels. Alle sleutels passen perfect.

10

Review door uit

29-09-2017

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
8

Review door Lieke uit Oirschot

29-09-2017

Lieke geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Duidelijke instructies op de site waardoor je precies kan opmeten wat je nodig hebt en het juiste artikel kunt bestellen. Super snelle levering, goed verpakt.

10

Review door Ank uit Den Bosch

28-09-2017

Ank geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
8

Review door Jeroen uit Rotterdam

27-09-2017

Jeroen geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Goeie kwaliteit, goeie prijs, goed advies over de telefoon en de volgende dag al in huis! Top!

10
Mede mogelijk gemaakt door Kiyoh

Beoordelingen

Haverkamp is al 80 jaar de sleutel- en slotenspecialist van Deventer. Naast sleutels en sloten hebben wij een speciale cilinderafdeling waar wij alle soorten cilinders en sluitsystemen maken.

Profielcilinders met of zonder certificaat en leverbaar in alle mogelijke lengtes. Alles te bedienen met 1 sleutel maar ook te leveren in een sluitsysteem met hoofd- en ondersleutels.

De meeste cilinders leveren we binnen 48 uur. Het bestellen gaat heel makkelijk!