Totaal gemiddelde score (Gebaseerd op 1496 beoordelingen) 9.1

Review door uit

22-08-2017

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door uit

22-08-2017

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

bestelling wordt kritisch bekeken, bij twijfel over montage mogelijkheden door de klant wordt met de klant contact opgenomen en de bestelling aangepast.

9

Review door uit

20-08-2017

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Bij bestellen werd aangegeven dat de levertijd circa 5 werkdagen zou zijn, ik was blij verrast dat ik de cilinders na 3 dagen al ontving

10

Review door Peter uit Waregem

19-08-2017

Peter geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Perfecte afspraak - snelle afhandeling

9

Review door Dick uit Hengelo

18-08-2017

Dick geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Zeer snelle levering en netjes verpakt

10

Review door Henk uit Veendam

18-08-2017

Henk geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
9

Review door Lars uit

16-08-2017

Lars geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door uit hellevoetsluis

16-08-2017

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

grote sortering goede kwaliteit

8

Review door Aram uit

15-08-2017

Aram geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Overzichtelijke website en goede producten om te leren lock picken.

8

Review door Charles uit Tiel

11-08-2017

Charles geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Snelle levering en zij zijn erg flexibel met het herstellen van een fout die ik zelf heb gemaakt met de bestelling. Product wordt zonder problemen omgeruild.

10
Mede mogelijk gemaakt door Kiyoh

Beoordelingen

Haverkamp is al 80 jaar de sleutel- en slotenspecialist van Deventer. Naast sleutels en sloten hebben wij een speciale cilinderafdeling waar wij alle soorten cilinders en sluitsystemen maken.

Profielcilinders met of zonder certificaat en leverbaar in alle mogelijke lengtes. Alles te bedienen met 1 sleutel maar ook te leveren in een sluitsysteem met hoofd- en ondersleutels.

De meeste cilinders leveren we binnen 48 uur. Het bestellen gaat heel makkelijk!