Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Beoordelingen

Haverkamp is al 80 jaar de sleutel- en slotenspecialist van Deventer. Naast sleutels en sloten hebben wij een speciale cilinderafdeling waar wij alle soorten cilinders en sluitsystemen maken.

Profielcilinders met of zonder certificaat en leverbaar in alle mogelijke lengtes. Alles te bedienen met 1 sleutel maar ook te leveren in een sluitsysteem met hoofd- en ondersleutels.

De meeste cilinders leveren we binnen 48 uur. Het bestellen gaat heel makkelijk!

Totaal gemiddelde score (Gebaseerd op 1835 beoordelingen) 9.3

Review door Harry uit Venray

21-05-2019

Harry geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Zou het niet weten

9

Review door Textlab Value Marketing BV uit Weesp

18-05-2019

Textlab Value Marketing BV geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door uit

18-05-2019

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door uit

18-05-2019

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door ROGGE Peter uit Oudenaarde

12-05-2019

ROGGE Peter geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door uit Mijdrecht

12-05-2019

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Meedenkend met wat je besteld.

9

Review door Eddy uit Opperdoes

11-05-2019

Eddy geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Snel en perfecte kwaliteit

10

Review door Marcel uit Monster

11-05-2019

Marcel geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Eerste keer dat ik er iets besteld heeft moet zeggen een snelle levertijd.

9

Review door Marc uit Den Bosch

11-05-2019

Marc geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Duidelijke side , makkelijk bestellen, snelle en duidelijk levering/communicatie.

9

Review door Simon uit Hasselt

11-05-2019

Simon geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Ik had een vergissing gemaakt bij de bestelling. Dit is keurig en snel opgelost door het verkoopteam.

10
Mede mogelijk gemaakt door Kiyoh