Hulp nodig? Bel: 0570 - 234800

9.3 1835 Beoordelingen

Beoordelingen

Haverkamp is al 80 jaar de sleutel- en slotenspecialist van Deventer. Naast sleutels en sloten hebben wij een speciale cilinderafdeling waar wij alle soorten cilinders en sluitsystemen maken.

Profielcilinders met of zonder certificaat en leverbaar in alle mogelijke lengtes. Alles te bedienen met 1 sleutel maar ook te leveren in een sluitsysteem met hoofd- en ondersleutels.

De meeste cilinders leveren we binnen 48 uur. Het bestellen gaat heel makkelijk!

Totaal gemiddelde score (Gebaseerd op 1712 beoordelingen) 9.2

Review door Rick uit NOORDWIJK ZH

01-12-2018

Rick geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Goed en snel, eenvoudig te bestellen.

10

Review door Michel uit Beverwijk

25-11-2018

Michel geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
8

Review door Erik uit Westland

24-11-2018

Erik geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Zeer goed

9

Review door uit

19-11-2018

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
9

Review door Mathieu vanluchene uit Kruishoutem

19-11-2018

Mathieu vanluchene geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Snelle levering !

10

Review door Gijs uit Achel B

19-11-2018

Gijs geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Gewoon 10 punten voor de website en vervolgens snelle levering, zelfs in België. Ik heb nog even gebeld alvorens te bestellen omdat ik ergens over twijfelde. Vervolgens koos ik de variant zilver 3 sterren. Er staan trouwens duidelijke filmpjes op de site. En omdat ik laatst de deur niet meer open kon krijgen koos ik voor de optie "nood & gevaar".

10

Review door uit

17-11-2018

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Snelle levering. Plaatsing heeft nog niet plaatsgevonden maar de controle op beide cilinders ziet er goed uit.

9

Review door uit EINDHOVEN

17-11-2018

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Super snelle levering.

10

Review door Thomas uit

14-11-2018

Thomas geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 6 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Duidelijke site

6

Review door uit

13-11-2018

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Snelle levering

10
Mede mogelijk gemaakt door Kiyoh