Beoordelingen

Haverkamp is al 80 jaar de sleutel- en slotenspecialist van Deventer. Naast sleutels en sloten hebben wij een speciale cilinderafdeling waar wij alle soorten cilinders en sluitsystemen maken.

Profielcilinders met of zonder certificaat en leverbaar in alle mogelijke lengtes. Alles te bedienen met 1 sleutel maar ook te leveren in een sluitsysteem met hoofd- en ondersleutels.

De meeste cilinders leveren we binnen 48 uur. Het bestellen gaat heel makkelijk!

Totaal gemiddelde score (Gebaseerd op 1587 beoordelingen) 9

Review door hh.willemsen uit Hoevelaken

22-04-2018

hh.willemsen geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
8

Review door Reinder uit Utrecht

22-04-2018

Reinder geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

eenvoudige website die je naar het juiste product leidt ruime keuze van opties per slot (extra sleutels etc.) snelle levering met opties op slot

10

Review door Erik uit Nootdorp

22-04-2018

Erik geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 8 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
8

Review door Maurice uit Dalen

20-04-2018

Maurice geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
10

Review door Niels uit Gennep

14-04-2018

Niels geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Goede informatie om de cilinder zelf te vervangen. Ook initieel ophalen of verzenden speelde men goed op in

10

Review door Marjo uit

12-04-2018

Marjo geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Een medewerker heeft heel goed mee gedacht omdat ik het probleem had dat mijn oude cilindersloten niet op het nieuwe kerntrek beveiligde beslag paste . Uiteindelijk hebben we de juiste sloten gevonden.

10

Review door uit

07-04-2018

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

Snelle levering

9

Review door Arie uit ALPHEN AAN DEN RIJN

06-04-2018

Arie geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 9 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan.
9

Review door uit

31-03-2018

geeft profielcilinder.nl een gemiddeld cijfer van 10 en beveelt anderen profielcilinder.nl aan. Pluspunten:

goede prijs/kwaliteit verhouding vlotte levering

10
Mede mogelijk gemaakt door Kiyoh